Reklama

Reklama

Vánoční výsadek

  • USA Operation Christmas Drop
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pečlivá poradkyně političky plánuje uzavření vojenské základny na tropickém ostrově, kde mají zajímavou vánoční tradici. A při tom se zamiluje do sympatického pilota. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za uznání armádě USA, že kdesi pomáhá a zásobuje už od roku 1952. Chápu, že Pentagon potřebuje pozitivní propagandu. Ale film byl až směšný. Pilot hrdina byl až fanatický samaritána a herec mi nebyl příjemný. Jeho protihráčkou byla taková ta kousající kobra s kulatým obličejem a byla nulově zajímavá. Při pohledu na místní kompars si nemůžete nevšimnou všudypřítomné obezity a to filmu dobré body nedělá. Tak chudoba nevypadá. Vánoční atmosféru čepice Santy neudělají a "strhující láska" se spíše divákům vnutila, než bychom ji viděli. Nejlepší vizážista pracoval na Bethany Brown, vojáci působili spíše jako česká neziskovka, než jako vojáci a to filmu také nepřidalo. Nenašel jsem nic, co by mě přimělo pustit si to ještě jednou. A příští Vánoce to určitě vynechám. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pásová výroba netradičních vánočních filmů se tentokrát přesunula na Guam, kde dostali prostor k tokání árijský golem a čokoládová samice. Znovu je překvapující míra cudnosti, která se do nabídky Netflixu vlastně vůbec nehodí. Charitativní pojetí Vánoc má svoje kouzlo, ale všudypřítomná dobrota dělá z filmu naivní pohádku pro dospělé. Složení: pláže v Pacifiku 70%, Vánoce 30% ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Nejsem Američan, takže armádně-agitační rovina je mi ukradená a nebýt santovských čepic, ani bych si nevšiml, že jde o vánoční film. Naštěstí i v uniformách, pod palmami a v odlescích azurové modři oceánu to byla příjemná a milá pohodovka, které nechyběla pořádná porce pozitivních emocí, občasný vtípek a ani téměř podprahová romantika. Skoro se nechce věřit, že je to inspirováno skutečným příběhem. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Netflix se fakt mění v nový Hallmark. Jenže na rozdíl od něj za ty roky ví, jak udělat takový ten správný romantický/vánoční kýč. A základ toho je vsadit na krásný (ne)herce, který jedou podle jasně daných šablon.. Vánoční výsadek nemá ani jedno. Herci nejsou sympatický, je to blbý až na půdu a nudí to ještě víc. A co víc, není tu snad ani jedna scéna, která by chtěla diváka rozesmát. Potom tady není vůbec nic, co by nějakým způsobem šlo když ne pochválit, tak alespoň zmínit. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Erika a Andrew s pochybnym charismatem Air force si zaslouzi sve stastne navzdy prestoze ne byli oba velmi nesympaticti. Lepsi jsou jejich prochazky po plazich s usmevy a slunecnimi paprsky nez americka vojenska propaganda. Tento snimek poklesleho zanru romcom tezi z vyhody, ze je zaramovan do scenerii Jizniho Pacifiku. Ma silny oder obycejneho komercniho televizniho sveta. Na prahu filmoveho platna snimek zakopl. Mozna uspokoji fanousky zanru feel good. Je neurazlivy, bez prekvapeni jak mezigeneracni rodinna oslava. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno