foto

Aaron Douglas

  • nar. 23.8.1971 (47 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Aaron Douglas přišel na svět 23.08.1971 ve Vancouveru. Moc se mu na něj nechtělo, zpozdil o 1,5 měsíce. Od malička chtěl být hercem. Už na střední škole si zahrál v dramatu o základní škole, také rád hrál hokej.

Po střední hledal sám sebe, vyzkoušel dost profesí, prodavače, kladeče podlahy, marketing... Nakonec šel do William Davis Institut, do školy umění ve Vancouveru. Tam si ho všiml ředitel Garry Davey. Aaron navštěvoval tuto školu jeden rok, poté podepsal smlouvu s agentem. Během toho roku si přidělával v restauraci jako číšník.

Aktuálně hraje šéfa Tyrola v Battlestar Galactice, a můžete ho vidět i v různých celovečerních filmech - třeba X-MEN 2, JÁ,ROBOT, V moci ďábla. Také vystupuje v televizi a hraje v divadlech.

Martin "Matrinx" Janoušek

Herecká filmografie

Filmy

2018 In Plainview
2016 Little Pink House
The Gourmet Detective: Death Al Dente (TV film)
The Monster
2014 Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu (TV film)
Death Do Us Part
Mentor, The
2012 Duch bouře (TV film)
2011 Zabijácká hora (TV film)
2010 Blood: A Butcher's Tale
One Angry Juror (TV film)
2009 Battlestar Galactica: Plán
2008 Den, kdy se zastavila Země
2007 Klub vyděračů
Příběhy z USA
2006 Světák
2005 Chaos
Hlas smrti
Little Things, The
V moci ďábla
2004 10,5 stupně (TV film)
Catwoman
Já, robot
Kráčející skála
Riddick: Kronika temna
Černá ovce
2003 Battlestar Galactica (TV film)
Cizinec po mém boku (TV film)
Italské prázdniny
Jak ukrást Sinatru
Lucky 7 (TV film)
Nezvratný osud 2
Výplata
X-Men 2
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučím (TV film)
2001 Láska a zrada (TV film)
2000 Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)

TV seriály

2019 Unspeakable (TV seriál)
2018 Salvation (TV seriál)
Fall Out (S02E01)
2017 Imposters (TV seriál)
Is a Shark Good or Bad? (S01E05)
Cohen, Lenny Cohen. (S01E04)
We Wanted Every Lie (S01E03)
další epizody (5)
iZombie (TV seriál)
Heaven Just Got a Little Smoother (S03E01)
Lovci duchů (TV seriál)
The Raid (S12E14)
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Weaponized Soul (S01E07)
Fix Everything (S01E06)
další epizody (8)
The Flash (TV seriál)
The Reverse-Flash Returns (S02E11)
Potential Energy (S02E10)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Smlouva s ďáblem (S05E14)
Akta X (TV seriál)
Zakladatelova mutace (S10E02)
2015 The Returned (TV seriál)
Claire (E08)
Rowan (E07)
Lucy (E06)
další epizody (6)
iZombie (TV seriál)
Dead Air (S01E08)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Na prokázané služby (S01E07)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Falling Skies (TV seriál)
Mind Wars (S04E05)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Birth (S01E13)
Children of the Night (S01E12)
The Price (S01E11)
další epizody (11)
Zločin (TV seriál)
From Up Here (S03E11)
Six Minutes (S03E10)
Reckoning (S03E09)
další epizody (11)
2011 Shelf Life (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Day Game (S04E14)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Tenkrát na táboře (S04E18)
2010 Superkočky (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Someone to Watch Over Me (S04E17)
další epizody (9)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
Revelations (S04E10)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
The Road Less Traveled (S04E05)
další epizody (7)
Smallville (TV seriál)
Cestovatel (S07E14)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
What About Blob (S01E05)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 2 (S03E20)
Crossroads: Part 1 (S03E19)
The Son Also Rises (S03E18)
další epizody (9)
2006 Battlestar Galactica: The Resistance (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Eye of Jupiter (S03E11)
The Passage (S03E10)
Unfinished Business (S03E09)
další epizody (19)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Pegasus (S02E10)
Flight of the Phoenix (S02E09)
Final Cut (S02E08)
další epizody (13)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Překvapení pro Tighe (S01E09)
Z masa a kostí (S01E08)
Šest stupňů odloučení (S01E07)
další epizody (9)
Láska je Láska (TV seriál)
Lepší zítřky (S01E09)
Lžeme si (S01E08)
2003 Black Sash (TV seriál)
Manželská krize (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Breaking News (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Cizíma očima (S01E20)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spása II. (S06E02)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Svíčka / Květinová porota / Rádce / Staré kolo / Učitel hudby (S04E08)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Mateřský instinkt (S03E20)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Dokumentární

2003 Než jsme ovládli Zemi (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace