Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může věda pomoci najít vysněného partnera? Jedinečná světová romantická show, ve které hraje hlavní roli láska. Ženich s nevěstou se poprvé uvidí na vlastní svatbě, odjedou na svatební cestu a měsíc žijí ve společné domácnosti. Vyjde jim to spolu? (TV Nova)

Recenze (75)

Ovecka_Saki 

všechny recenze uživatele

Nevím jak ostatní, ale já se při sledování s mamkou dost dobře pobavila, hlavně když si paní učitelka vybírala šaty, nebo když Natálie řekla po svatbě své kamarádce, jak je natěšená z manžela a že úplně cítí, jak se k sobě hodí a že cítí tu chemii a po svatební cestě oznámila, že se jí chce blít jen z pomyšlení, že by mu měla dát pusu. Nebo když René na svatbě objal Petru jako kámoše, kterého neviděl sedm let a pořádně ji poplácal po zádech. Jinak co to prosím pěkně mělo společného s vědou? … Asi jenom to jejich motto ne? Celkem se těším, jak bude vypadat druhá řada, tu si nemůžu nechat ujít. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jak rikal dedecek meho oblibeneho manzelskeho a rodinneho poradenstvi Jeronym Klimes "Lepsi je dobre se obesit, nez blbe ozenit".Porad plni vybornou propopulacni roli.Klimes rika,ze u nas nizkou porodnosti kazdou generaci vymre tretina zen.Jsou nahrazovany hlavne ukrajinkami, ktere ceske zeny prevysuji ve vsem. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele

POKUD by se do této reality hlásily normální, inteligentní , otevření , psychicky normální lidé bylo by to určitě zajímavé pokoukání . Nechci se nikoho dotknout , ale v těch prvních třech dílech jsme viděli celkem normální kluky či muže a dvě psychicky labilní holky, ženy, slečny . Natálie a Lucie jsou opravdu zvláštníííí . Nedivím se , že jsou doposud samy . NECHÁPU proč do tohoto projektu šly , když vlastně nikoho nehledají . Přeji klukům atˇ si najdou v životě milující , pěkné , normální holky . V téhle ,, show " ji určitě nenajdou . Tož tak . Protože pokud je dívce je z vás na blití , tak to není ta pravá . Myslím tím ten první pár . To snad nemyslela ta Natálie vážně . Pokud jo , tak je ona fakticky dosti psychiky narušená osobnost . A ta patří do zcela jiného pořadu . ()

castor 

všechny recenze uživatele

Týýjo, mámo, voni dokonce ty testy jako posílaj do laboratoří jako až v Americe! Nova sáhla po další zahraniční show, která nás má přikovat k obrazovkám. Všichni se tváří smrtelně vážně, protože tohle bude velké. Dohlíží na to totiž tři pomazané hlavy, zatímco naše osamělé duše se dopředu svěří se svými bolístkami i tužbami, anonymně se očichají, aby se následně nasoukali do svatebního, protože nastal čas, kdy se poprvé potkají před zraky hostů i oddávajícího. Pochybná morální stránka má zalepenou pusu, naopak product placement má zelenou. Tož ale hlavně, „aby měl srdíčko na správném místě!“ Holt věda pomáhá lásce, mně u toho solidně pomohla sklenka bílého. ()

charlotteLnD 

všechny recenze uživatele

Takhle - nemůžeš od toho čekat, že to bude jako číst si Vergilia v originále, na to si nehraje ani ta show. Ale pokud máš rád bizárek, je tohle úplně dokonalý :D Dostaneš cringe (to třeba když si jeden z párů asi třicet vteřin poté, co se poprvé uviděli, dají v rámci svatebního polibku totální nechutnej a celkem dlouhej francouzák), dostaneš svůj vlastní facepalm, to když celkem v pohodě týpek, co se evidentně fakt snaží, odjede na svatební cestu s totální introvertkou, která absolutně nedává už jenom jeho holou přítomnost, dostaneš wtf moment, když zjistíš, že si adepti na seznámení dostali navzájem vočuchat i vlastní trička atd., takže tě to na ten karanténní deštivej večer prostě celkem zabaví a tvůj vlastní život ti bude připadat zas o něco málo normálnější :)))) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama