Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Skeptický hematolog zažije sérii nevysvětlitelných událostí a proti svojí vůli se stává nepostradatelným účastníkem vyšetřování paranormálních jevů. (Netflix)

Recenze (12)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc jsem od toho nečekal, ale na konec jsem opravdu mile překvapen. Tahle exkurze do Egypta se docela povedla a je nám naservírována docela zajímavě podaná duchařina s přídavkem. Místy to je opravdu atmosférické, ale bejt tam méně Digi triků, tak by to bylo ještě lepší. V každém případě se jedná o slušnou podívanou a jasný nadprůměr a fandům ne jednoduchých hororů by to rozhodně nemělo uniknout. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Egyptský seriál „Paranormal“, respektive jeho první sezóna, ukazuje, že i v arabském světě mohou vzniknout velmi zajímavé horory, i když to rozhodně není oblast, odkud bychom jich dostávali nějak mnoho. Místy je seriál trochu překombinovaný a chtělo by to trochu méně počítačových efektů, ale hrůzu s dalšími emocemi se tu daří propojit způsobem, který z mého pohledu funguje. ()

Reklama

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Seriál som si vybral iba podľa názvu a až po začiatku pozerania som zistil, že je to egyptská kinematografia. Milo ma prekvapilo celkové spracovanie, ale možno to bol len predsudok. Hlavná postava plná sarkazmu mi absolútne sadla, de facto ona ma pri pozeraní najviac zaujímala ako sa vedela vysporiadať s rôznymi situáciami, keďže vizuálne efekty rokov 90tych značne zosmiešňovali celé hororové genius loci. Myslím si, že Ahmeda Amina uvidíme v nejakej zaujímavej úlohe aj v US. ()

Paolina.Proc 

všechny recenze uživatele

Zatím můj největší divácký zážitek roku 2021. Strašně a ukrutně zajímavý, trochu strašidelný, dost o lásce a hodně psychologický. Velice inteligentní a moc jiný. Kdo nemá rád arabskou kulturu a Egypt asi se mu to nebude líbit, člověk už musí o tom trošku vědět, aby si dal některé věci do souvislosti. Všichni hlavní herci byli úžasní a neuvěřitelně se pro role (oproti jiným filmům) proměnili. Seriál byl natočen podle knížky, přála bych si vidět víc podobných filmových zpracování tohoto spisovatele. ()

BDups 

všechny recenze uživatele

No vzhledem k zemi původu jsem toho nečekal moc, ale řekl jsem si, že když to je produkce Netflixu tak to musí být aspoň průměr. No to jsem se kurva spletl, absolutní hovno, postavy totalně o ničem jen profesor je občas relatable. Neskutečná nuda a hororem bych to nenazval ani trochu 0% atmosfera, 0% jumpscary, 0% zahady. CGI vypada jak, když postiženej bratranec Codyho Johnsona dělá v Cinema 4D potom co si dal MDMA. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Děj seriálu je zasazený do 60. let 20. století. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno