Reklama

Reklama

Past na turisty

(TV film)
  • USA Christmas in Solvang (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když lifestylová bloggerka Aubrey (Natalie Hall) navštíví vesnici Solvang, aby zde natočila vánoční blog, zprvu se domnívá, že město je prostě turistická past. Ale když se seznámí s pohledným průvodcem a majitelem obchodu s čokoládou Sawyerem (Jon Prescott), který ji provede po okolí, Aubrey se do něj brzy zamiluje a uvědomí si, že městečko Solvang  má vánočního kouzlo, které v něm září po celý rok. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

silentname 

všechny recenze uživatele

"A Very Charming Christmas Town" je dokopy absolútne nulový film. Začne a skončí a dokopy z neho nadobudnete pocit, že ste sa nedozvedeli absolútne nič. A to je bohužiaľ aj jeho najväčší problém. Scenár je špatný. Film nejde dokopy absolútne nikam a len premýšľate na čo sa vlastne pozeráte. Okrem toho miestami pôsobia niektoré scénky aj celkom slušne fejkovo. Najmä čo sa sneženia týka. No musím povedať, že postavy v tomto filme sú celkom zaujímavé a majú v sebe dobré momentky. A je to hlavne vďaka hercom, ktorí sa tomu snažia dať asi maximum čo tomu dať môžu. Takže minimálne som nemal pocit, že sa pozerám na hercov, ktorí sa snažia tváriť, že sú nejaké postavy. Mal som pocit, že sa pozerám na skutočných ľudí. To je asi najväčšie plus čo tomu môžem pridať. Občas to vyzerá celkom dobre a myslím si,že posolstvo filmu je celkom dobré (pozor na to čo povieš alebo napíšeš, lebo sa ti to môže vrátiť a slová vedia zraniť), no nie je to prvýkrát čo sme tento odkaz vo filme dostali. A okrem toho len z hlavy vám dám lepší film, ktorý má v sebe tú istú hlavnú myšlienku ("Mistress America"). Takže aj keď je to pozerateľné, tak dokopy nenájdem vo filme niečo, čo by som mohol ohodnotiť ako zaujímavé alebo hodné vášho času. Hodnotenie: C ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 7/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Natalie Hall ako typická pekná tvárička do romantických tv filmov. Takých lacných, kde stačí jeden hezoun do partie, trocha vianočných pesničiek a už sa všetci cítime ako v raji. Nič výnimočné na tých filmoch nie je, no rodia sa ako pri pásovej výrobe. Nechápem. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Solvangu (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama