foto

Jo Marie Payton

  • nar. 3.8.1950 (68 let)
    Albany, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas Made to Order (TV film)
The Little Mermaid
2016 Jerico
Nebezpečná lekce (TV film)
2015 The Flight Before Christmas (TV film)
2012 From This Day Forward
2005 Proud Family Movie, The (TV film)
Rev, The (TV film)
2004 Gas
2002 In the Eyes of Kyana
2001 Echos of Enlightenment
1989 Oddíl z Beverly Hills
1988 Barvy
1987 Bordeláři
1986 Křižovatky
1983 Transakce století
1980 The Hollywood Knights

TV seriály

2015 Mann and Wife (TV seriál)
2013 Rev, The (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Mnohokrát děkuji (S02E15)
2004 Big House, The (TV seriál)
2003 Lilo a Stitch (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Komu patří Ben? I. (S02E23)
Dobrá rada nad zlato (S02E15)
Polibek (S02E14)
další epizody (4)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Cena za zaměstnání (S02E08)
1998 The Hughleys (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
The Slap Maxwell Story (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
Teachers Only (TV seriál)
The New Odd Couple (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 TV Land Confidential (TV pořad)
2001 Weakest Link (TV pořad)
1992 Vicki! (TV pořad)
1991 Maury Povich Show, The (TV pořad)
1990 The Marsha Warfield Show (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace