Reklama

Reklama

Virtuosos

(pořad)
  • Maďarsko Virtuózok V4+ (více)
Trailer

Obsahy(1)

Unikátní mezinárodní talentová hudební show s českou účastí a hvězdnou porotou... Maďarský pořad Virtuosos spojuje formát talentové show s žánrem klasické hudby. Ačkoli toto spojení působí neobvykle, výsledek je překvapivě atraktivní. Proto ve své již šesté řadě představí Virtuosos mladé hudební talenty, tentokrát ze zemí Visegrádské čtyřky a Srbska. V porotě, která ohodnotí jejich interpretační výkony, zasednou výjimečné hudební osobnosti. V porotě finále se pak objeví maestro Plácido Domingo, který nad celým projektem převzal osobní záštitu... Ve své již sedmé řadě představí Virtuosos mladé hudební talenty, tentokrát ze zemí Visegrádské čtyřky a Chorvatska. V porotě, která ohodnotí jejich interpretační výkony, zasednou výjimečné hudební osobnosti. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

ibeh

všechny recenze uživatele

Nemohu hodnotit, neboť jsem viděla jenom finále a to jsem si dostatečně vychutnala. Skvělé hudebně talentované děti a mezi porotci Domingo. Co více si přát. Příjemný zážitek. Akorát Gottschalk mi svým zjevem připomněl dávný východoněmecký pořad Ein Kessel Buntes :) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Takové finále české Superstar jen v oblasti hudebních nástrojů s velkými talenty. Nic víc, nic míň. ()

progression 

všechny recenze uživatele

Vynikající projekt - soutěžní přehlídka mladých hudebních talentů z 5 zemí se opravdu vydařila. Na rozdíl od obdobných projektů pořádaných komerčními stanicemi, kde se uměle natahoval čas exhibicemi moderátorů i porotců, mezi účastníky byla spousta exotů a TV reklamy tekly proudem a obvykle značně zkrácená vystoupení byla nakonec jen částí okrajovou, zde je tomu přesně naopak. Mladí geniální hudebníci jsou na prvním místě a bez výjimky všechna vystoupení jsou vynikající a nezapomenutelná. Je opravdu moc nesnadné vybírat ty nejlepší. Hodně mne zaujalo, že vesměs všichni soutěžící měli kromě svého nesporného hudebního talentu ještě jiné hodnotné koníčky a aktivity, takže nevyrůstají jen v hudební bublině. A u těch nejmenších bylo vidět, že na úkor svégo geniálního hudebního talentu nepřicházejí o své dětství. Jen mi trošku neseděl hlavní moderátor (i když je to prý ohromná hvězda). Naštěstí mi ho sympatická polská moderátorka a především vynikající hudební výkony všech geniálních mladých virtuosů dostatečně upozadily. ()

Majrek 

všechny recenze uživatele

Mladí interpreti předvádějí úžasné výkony... Kam se na ně hrabou břídilové ze soutěží pořádaných massmédii? Jak už to bývá, Apollónovo umění, které vysoce převyšuje to Panovo, není určeno většině národa. O to je ale drahocennější. ()

Reklama

Reklama