Reklama

Reklama

Když je Averyina pohádková vánoční svatba náhle zrušena, učitel tance jí pomůže čelit všem steskům a obavám a dosáhnout životního snu. Kdo říká, že svůj svatební tanec nemůžete odtančit bez svatby, sama – a se zajímavým mužem po boku? Zvlášť když jste krásná právnička žijící na Manhattanu a zároveň s pronikáním do kouzla valčíku dokážete odhodit nepříjemné stránky své osobnosti… Jenže co když někdejší snoubenec zaklepe na dveře a prosí o odpuštění? (HBO Max)

(více)

Recenze (9)

shade000 

všechny recenze uživatele

Tak sladké až sa z toho kazia zuby, no veľmi jednoduché, krásne a s nádhernou choreografiou. Príjemná Hallmark romantika. Jednoduchá, no účinná ...a snáď aj uveriteľná :) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Christmas Waltz" možno nie je najoriginálnejším filmom, no budem ho hodnotiť ako jeden z najkrajších, ktoré som za tento rok videl. Má v sebe skutočne reálnu atmosféru, skvelú muziku, nádherné tanečné scénky, ktoré sa skvele sledujú a okrem toho aj príbeh, ktorý trošku vybočuje z klišé žánru. Áno, prejdu si aj tu naši hrdinovia klasickými scénkami, no minimálne im tentokrát veľmi dobre rozumiem. A nie sú spracované nasilu. Úvod mi prišiel úprimne veľmi smutný. Ak vám snúbenec pár týždňov pred svadbou povie, že uprednostní seba a svoju kariéru pred svojou snúbenicou a chce odložiť svadbu na neurčito, to je celkom slušná rana. Skvelé na filme je ale aj, že Lacey Chabert a Will Kemp majú spolu dobrú chémiu. Ladia spolu a rozumejú si aj ako taneční partneri. Prekvapivo scénka, ktorá je momentom ich rozkolu je pre mňa highlight filmu. Ten tanec absolútne bez emócií a mimo všetkého šarmu, do ktorého počujeme hrať "Tichú Noc" je skutočne veľmi silný a emočne vypätý. A cítil som to tam. Film ako taký pre mňa funguje. Je to síce predvídateľné a klasické, ale s krásnymi vizuálmi a nádhernými momentkami. Hodnotenie: B+ ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Čajka nech radšej pekne ostane pri tajomných krížovkách, lebo hýbať sa nevie a inteligenciu jej verím aspoň trochu. ODPAD! ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne. Milý průměr s jakoby useknutým koncem, i když jak to bylo dál přece všichni víme... a žili šťastně až... ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Příjemné, romantické, škoda, že hlavní herec neukázal o trochu více emocí/citů. Kvalita za ****. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Tento film mi trochu kazil dabing s nezvyklými hlasy. Příběh sám o sobě romantika jak blázen, takže kdo to má rád a navíc rád tančí, tak si Vánoční valčík užije. ()

Caldwell6 

všechny recenze uživatele

Miluji Vánoce a filmy k tomu prostě patří. Současná kinematografie "vyplivne" každý prosinec spoustu vánočních filmů. Často jsou témata víceméně stejná, akorát mění se herci a prostředí... Film je stejný jako každý jiný s touto tématikou, a přesto, má šmrnc. Asi jako Will Kemp, který dává filmu nádech a výdech :).  4* za pro mě nadprůměrný vánoční film. ()

Lisa0007 

všechny recenze uživatele

Největší brak, který jsem za dlouhou dobu viděla. Děj je jasný od začátku a je to všechno tak kýčovité, že se divím, že jsem vydržela až do konce. ()

Reklama

Reklama