Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cindy je mladá dívka z Brooklynu. Jejím otcem je italský emigrant a její nevlastní matka využije každé příležitosti, aby Cindy připomněla, že byla počata z hříchu svého otce s jistou lehkou dívkou. Samozřejmě nesmí chybět dvě rozkošné nevlastní sestry. Rodina se přestěhuje do Říma a nevlastní matka Muriel doufá, že se jí s dceruškami podaří proniknout mezi vrstvu římské aristokracie. Ironii osudu, tak jako v pohádce "O Popelce" je to Cindy, kdo potká, aniž by to tušila, pravého prince Mizia. Jeho rodiče samozřejmě jejich lásce nepřejí, ale na konec, tak jako v pohádce, všechno dobře dopadne a Mizio a Cindy mohou být spolu jako Popelka a její krásný princ. (Multivideo)

(více)

Diskuze

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

lpolena

lpolena (hodnocení, recenze)

Ve filmu musí být cit. A v tomhle ho najdete a jako bonus k tomu výbornou dobovou hudbu - Bonnie Bianco je umělkyně spíše s mikrofonem než na plátně. Vzpomínám jak mi kamarádka roku 2009 v červnu vyprávěla, jak se na tenhle film koukala s holkama na gauči a brečely u toho. A tomu věřím. V dnešním "méněcitném" světě už tahle rádoby klasika málokoho zaujme. Ale koho nezahřeje u srdce příběh takové přes překážky naplněné lásky (trošičku á la popelka)? Mě rozhodně ano. 90%

dawsoo

dawsoo (hodnocení, recenze)

Dlouho jsem sháněl tu písničku jak Cindy vchází na dýzu,povedlo se to mé přítelkyni pro ty co mají rádi 80s je to tato: "Oliver Onions - It's Only Love" ostatní jsou na soundtracku. Pohádka z nostalgie a kvůli muzice i když je to spíš pro holky jsem nemohl dát za míň než za 4.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Najlepší je pôvodný dabing otca Cindy. Neviem kto ho dabuje ale tie hlášky stoja za to. Ten shit dabing čo vyšiel v stánku je o ničom.

Kámen

Kámen (hodnocení, recenze)

Proč 5*?Nejsem náctiletá holka,ani zastydlej puberťák.Kdo hledá v tomto filmu kvalitní herecké výkony,silný scénář,kvalitní režii,pohyb kamery a jiný důležitý věci,nechť obrátí list.Ale kdo si chce užít prima oddychovku s krásnejma songama,ať jde do toho.Vřele doporučuju.Bonnie rozhodně není kdovíjaká herečka,ale bravurním zpěvem to vynahrazuje na 200%.

Lenka77

Lenka77 (hodnocení, recenze)

Tento film je mooooc supr...Krasna pohadka se supr mizikou...Kdyz jsme u toho jiz dlouho ji shanim....

Reklama

Reklama