Reklama

Reklama

Depeche Mode: World in My Eyes

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1990, 5:54 min

Obsahy(1)

World in My Eyes byl vydán jako čtvrtý singl ze sedmého alba „Violator“ britské elektronické kapely Depeche Mode, který režíroval nizozemský režisér Anton Corbijn a který se objevil na video kompilaci Strange Too. Anton natočil dvě verze. První byla natočena pro televizi a druhá speciálně pro video kompilaci Strange Too. Natáčení probíhalo v červenci roku 1990 v letním kině Drive-in Motor Vu u města Toole v americkém státě Utah. Živé záběry jsou ze dvou koncertů pořízených v Chicagu. Ve videoklipu můžeme vidět frontmana Davida Gahana ležícího na posteli, když v tom přeskočí záběr na to, jak příjíždí David Gahan v autě se ženou do letního kina a začnou se dívat na videoprojekci z právě probíhajícího turné. Nakonec se vracíme zpět do místnosti, kde si David hraje s autíčkem, které si vzal v letním kině. (Trajektt)

(více)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najlepšia pieseň albumu s najlepším klipom. Aspoň podľa môjho názoru. Štvrtý singel logicky obsahoval po úspešnom období a úspešnom turné zábery z koncertov so šalejúcimi oddanými fanúšikmi, nebol by to ale Corbijn, aby tento koncept vtipne autorsky neobohatil. Hudobné intro je geniálne a v spojitosti s obrázkami z klipu mi budú pri ňom do posledného dňa môjho života nabiehať zimomriavky. Keď nemáme celý záznam z World Violation Tour, máme aspoň tento klip. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Na začátku videoklipu, když přijíždí frontman kapely David Gahan se svou dívkou do autokina, tak oba sedí v červeném Chevroletu Bel Air. (Trajektt)

Reklama

Reklama