Reklama

Reklama

Depeche Mode: Little 15

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1988, 4:16 min

Obsahy(1)

Little 15 je čtvrtý singl z šestého alba „Music for the Masses“ britské elektronické kapely Depeche Mode, které natočil režisér Martyn Atkins. Video se natáčelo 16. května 1988 ve věžákovém komplexu Trellick v londýnské čtvrti Notting Hill. Videoklip je natočen v narůžovělém formátu a popisuje setkání starší ženy s patnáctiletým chlapcem. Vše je na čas, který ukazují pomocí budíků a kalendářů členové kapely... (Trajektt)

(více)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri tomto klipe ma stále mrazí, ale ani nie kvôli obsahu, skrátka pôsobí veľmi chladne a depresívne. Ono to ku kapele sedí, ale tu je toho na mňa možno až príliš. Mute sa domnievalo, že pôjde o veľký hit, ale Little 15 vážne ako rádiovka neznie a dokonca nebola hraná ani na vtedajšom turné k albumu. Každopádne som rád, že pieseň dostala aj vizuálny kabát, osobne by som ale radšej videl video k dokonalej Nothing. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jeden z najlepších songov kapely. A dostal sépiový videoklip, ktorý túto potemnelú baladu dostal tam, kam potrebovala. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Světoznámý spisovatel Chuck Palahniuk, který se proslavil svým románem „Klub rváčů“, prozradil, že mu tato skladba byla inspirací pro napsání svého románu „Zalknutí“ z roku 2001. A dokonce přiznal, že ji poslouchal neustále dokola, dokud ten román nedopsal. (Trajektt)

Reklama

Reklama