Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Coral, Gina a Wendy si v Almeríi zařídily nový život a našly nové lásky. Romeo ale prahne po pomstě, takže holkám jejich idylka dlouho nevydrží. (Netflix)

Recenze (5)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

třetí série je sice  něco lepší než dementní druhá řada, ale i tak je jedině dobře, že tímhle celý příběh uzavřel, protože už prostě nebylo kde brát. Na oko se i tady sice pořád něco děje, ale v jádru se Sky Rojo spíš motá v kruhu a kupí na sebe prvoplánové zvraty právě proto aby se něco dělo. Coral jen potvrdila že je jednou z nejdebilnějších postav poslední doby a nově příchozí postavy na obou stranách barikády dojem zrovna nevylepšují...40% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále La casa de Puta máme u konce a je to opět sympatická a zábavná jízda. První série je u mne sice nepřekonaná, protože tam postava pasáka dostává nejvíce prostoru a jeho moudra a filozofování si bere to nejlepší z Berlína, takže to mě velmi bavilo + se tam dopodrobna rozebírá celý systém bordelu a je to sexy, inteligentní i působivé. Ve 3. sérii už jde jen čistě o Revenge a kdo z koho. Potěší nová záporná postava sicario z El Juareze, který si tu střihl fajn magora a skvěle se tu hodil. Záporáci tu jsou velmi povedení a trio šlapek funguje taktéž, hlavně Coral a Wendy jsou top. Napětím se zde opět nešetří, hudba solidně graduje a přibývá i mrtvol. Škoda, že po příběhové stránce to až tak neoslní, divák dokáže vytušit jak to celé dopadne, ale s tím se dokážu smířit. Finále je hezky akční a Asier Etxeandía si zaslouží oscara, ten ty padouchy může hrát do smrti ( především pasáky!). Zábavná španělská mini série od tvůrců La Casa de Papel jak má být. Uvidíme, s čím příjdou příště, když oboje skončilo. 7/10. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[68%] Tak a máme tu třetí a asi už poslední sérii téhle bláznivé španělské série. První byla celkem v pohodě, místy ujetá, logika haprovala, ale ok, pohodové 3*. Druhá už mi přišla nudnější. A tahle třetí mi přišla ze všech nejnormálnější. To prostředí bordelu je sice fuč, ale rychle mi to ubíhalo, postavy mě bavily a logických děr zde bylo minium. Sice finále bylo takové už očekávané a přeakčnělé, ale ok. Další sérii bych asi už vynechal, ale na 1 vidění mě tohle celé docela bavilo. ()

Dakken 

všechny recenze uživatele

Až mi bolo ľúto že je to také krátke a seriál treťou sériou končí, no v najlepšom treba prestať. Sky Rojo bavilo od prvej série, zaujímavým dejom a skvelým ústredným triom na čele s Lali Espósito, ktorá je krásna. Nie je ani jedna linka, ktorá by nebavila a kratšia stopáž je silnou stránkou. Prakticky sa stále niečo deje a seriál si drží slušné tempo. Veľmi podarené zakončenie veľmi podareného seriálu. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama