Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Detektiv je při vyšetřování vraždy zatažen do bitvy mezi viditelným světem a podzemní říší obývanou mýtickými bytostmi. (Netflix)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (2)

Neviditelné město (2021) 

Nečekal sem nic a jsem příjemně překvapen.Nápad,kdy mýtické/pohádkové bytosti obývají náš svět sice není nijak objevný,ale Neviditelné město je slušně zpracované,sympaticky obsazené,má neokoukané prostředí,nechybí mu v určitých momentech atmosféra a díky krátkým epizodám neobsahuje moc zbytečné vaty.Pořád se tu něco děje a i když se jeden z větších zvratů dá odhadnout poměrně dlouho dopředu,ničemu to nevadí.Na jednobhubku solidní počin a vůbec by mi nevadilo poznat další Brazislká mýtická stvoření...70% ()

Série 2 (2023) (S02) 

z první série si velmi matně pamatuji jen tolik, že mě celkem bavila a nepřišla mi vůbec špatná. Druhá řada je ale úplně někde jinde a až na výbornou hudbu mě nebavila prakticky vůbec. Opět se to motá kolem hlavního hrdiny první řady a jeho dcery, nicméně kdyby se mě někde za cca hodinu zeptal na nějaký detail, velmi pravděpodobně nebudu vědět vůbec nic. A to je u série se stopáží o něco málo delší než jeden celovečerní film docela problém...40% ()

Reklama

Reklama