Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár (Sydney Sweeneyová a Justice Smith) se začínají zajímat o sexuální život svých sousedů přes ulici (Ben Hardy a Natasha Liu Bordizzová). Poté, co zjistí, že jeden z nich partnera podvádí, počáteční nevinná zvědavost se mění v nezdravou posedlost. Jejich životy svede dohromady pokušení a touha, jež mají smrtící dopad. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť špičkový thriller. A mnohým svojimi atribútmi aj bol, len keby to skončilo o 20 minút skôr. Myslím, že prvý zvrat dokonale stačil na ukončenie filmu. A tiež nemusel byť každý polovicu času nahý. Hoci u Sydney Sweeney sa s ničím iným ani nepočíta, tam ide len o to vytasiť lajdáky. No a takisto tu bola povinná politická korektnosť. Černoch mrdá bielu, biely mrdá čiernu, homosexualita. Tieto kvóty veľmi prznia čokoľvek čo i len trochu nádejnejšieho. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý erothriller, ktorý bol sám o sebe lákavý už len námetom voyeurizmu. A napokon to bolo lepšie ako som čakal. Od samotného začiatku ma to upútalo a pôsobilo to dosť tajomne. Potom sa dej síce trochu ustálil a jediné, čo gradovalo, bola posadnutosť Pippy a Thomasa ohľadom ich susedov. Veľký zlom (na tej výstave) bol vynikajúci, a parádne tu bol využitý moment prekvapenia. Ten záverečný revenge-twist bol podľa mňa dosť prehnaný a vôbec mi to nepasovalo do inak fundovaného konceptu celého príbehu. Sydney Sweeney si tu zahrala dosť odvážnu a zároveň naivnú rolu - a veruže bola najjasnejšou hviezdou celého filmu! Nebyť toho prepáleného konca, mohlo to byť aj na plný počet, ale tak či tak na solídne 4*. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

devadesátkový thriller,který ve druhé půlce kupí zvrat na zvrat a i když je to místy celkem přitažené za vlasy,až do toho posledního mu to celkem vychází.Škoda pak toho úplně posledního,který je sice překvapivý (stejně jako ten před ním),nicméně vyvolá spíš nechtěný úsměv než cokoliv jiného a lehce tak zabije to "poučení",který se film snaží alespoň okrajově přinést.Body navíc za Sydney Sweeney,která je nejen velmi hezká,ale hlavně umí  celkem hrát.Třeba se jí někdy dočkáme i v něčem víc než thrilleru na jedno použití...60% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Sydney Sweeney a Ben Hardy zahrali svoje postavy na jednotku. __ Po nudnejšom rozbehu nasledovalo zaujímavé sledovanie susedov, ktoré však kazilo prihlúple/tínedžersky naivné správanie hlavnej hrdinky. Záverečná tretina bola vcelku napínavá, ale absolútne neuveriteľná. Cítil som, že tvorcovia veľmi tlačili na pilu, aby všetko do seba zapadlo. SPOILER: Pritom je nad slnko jasné, že by Pippa plná výčitiek so Sebastianom nikdy nespala a určite nie v byte, na ktorý bolo od nich vidno, čo dobre vedela. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem neměl žádná očekávání, jen jsem viděl, že v něm hraje Sydney Sweeney, tak jsem si ho pustil. No a jsem docela rád, že jsem to udělal. Viděl jsem totiž technicky velice dobře vyrobený snímek - kamera, střih, kompozice, celková mizanscéna, taktéž hudba, všechno bylo náležitě nápadité a naprosto precizní. Líbily se mi také odkazy na “Okno do dvora”, ať už byly úmyslné či nikoli. Sweeney mě přesvědčila o tom, že opravdu umí hrát, s přehledem film utáhla, čímž ovšem nechci shazovat vedlejší herce, všichni hráli velice dobře. Bál jsem se skoro dvouhodinové stopáže, a i když by snímek asi přežil být o nějakých 10-15 minut kratší, dvě hodiny docela utekly a nenudil jsem se, nepřišlo mi to úplně zbytečně. Příběh byl ovšem docela předvídatelný, hlavní zvrat jsem očekával zhruba od poloviny filmu, a ve výsledku to všechno působilo trochu přitažené za vlasy. No a (tematicky až ezopovské) poučení o dnešní nebezpečné době, které nám chtěli tvůrci sdělit, bylo tak očividné, že mi málem zkazilo dojem z filmu - byl bych raději, kdyby mě tvůrci nechali, ať si moudro domyslím sám. Solidní počin, jen tak si ho podruhé nepustím, ale rozhodně stojí za zhlédnutí. 7/10 ()

Zajímavosti (2)

  • Režisér a scenárista Michael Mohan uvedl, že nápad na příběh filmu dostal během návštěvy bytu svých přátel. Z okna totiž zahlédl sousedy odnaproti, jak se po bytě procházejí úplně nazí. (DavePave)
  • Natáčelo se mezi říjnem a prosincem 2019 v kanadském Montréalu. Podle výhledu z L'Optique, kde pracuje Pippa (Sydney Sweeney), je poznat, že její kancelář se natáčela v mrakodrapu 1250 René Levesque, bývalém sídle IBM Canada. (DavePave)

Reklama

Reklama