Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spokojený život bohaté a vlivné rodiny Ponse je narušen zmizením dcery Fridy (Victoria White), která záhadně a beze stopy zmizí během návštěvy nočního klubu, což posléze spustí rozsáhlé policejní vyšetřování napříč celým Mexikem. Zároveň vyplouvá na povrch i skutečnost, že rodina Ponse ani zdaleka není tak dokonalá, jak na první pohled vypadá a každý má nějaké to tajemství... (fiLLthe3DD)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Sledovanost každé epizody činila v USA na stanici Telemundo v průměru 1,09 milionu diváků. (fiLLthe3DD)
  • Na 50. ročníku mezinárodních cen Emmy seriál zvítězil v kategorii „nejlepší neanglicky mluvený pořad v hlavním vysílacím čase“. (fiLLthe3DD)
  • Jelikož se natáčelo během probíhající pandemie covid-19, tak musela být během natáčení dodržována přísná hygienická opatření. Eduardo Santamarina (Abelardo Pons) se nechal slyšet, že na place to vypadalo jako na „operačním sále–. Než se rozjely kamery a točilo se „naostro“, mohli spolu herci komunikovat prostřednictvím videohovorů – můžeme také zpozorovat, že v některých záběrech, kdy spolu postavy vedou dialog, stál herec ve skutečnosti před zeleným pozadím. (fiLLthe3DD)
  • Chilský originál Donde esta Elisa (od r. 2009) se měl původně jmenovat „Buscando a Elisa“. Název byl nakonec využit jako oficiální název tohoto remaku – tedy s rozdílem záměny jména Elisa na Fridu. (fiLLthe3DD)
  • Premiéru první epizody si v USA nenechalo ujít přibližně 1,2 milionů diváků. (fiLLthe3DD)
  • Jedná se již o devátou adaptaci původem chilského seriálu Donde esta Elisa z roku 2009. Společnost Telemundo, jež Buscando a Frida vyprodukovala, se navíc podepsala i pod výrobu prvního remaku, který byl u nás vysílán pod názvem Eliso, vrať se (od r. 2010). (fiLLthe3DD)
  • Natáčení započalo 26. srpna 2020 v Ciudad de México a ukončeno bylo 23. prosince téhož roku. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama