Reklama

Reklama

Melancholy

  • Japonsko Aišú Cinderella (více)
Trailer

Obsahy(1)

Koharu Fukuora se přes noc změní život. Dědečka odvezou do nemocnice, vyhoří jim částečně dům, otce zavřou za jízdu v opilosti a nakonec zjistí, že ji podvádí přítel. Ještě tu noc se potká s doktorem, který má 8letou dceru a žije si v přepychu. Po prožitých šťastných chvílích ji požádá o ruku. Ale je to opravdu příběh o Popelce? (safiyuki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

safiyuki 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá podívaná. Japonské filmy jsou pravdu divné a dokáží překvapit. Jednoduchý začátek, kdy se normální rodině převrátí během jedné noci život na ruby a vzápětí to vypadá, že vyhráli v loterii. Ale postupem času zjišťujeme, že ne všechno zlato se třpytí. Dle mého velmi povedený psychologický thriller, kdy se žena ve své nové roly matky a manželky snaží udělat cokoliv, aby měla svoji ideální rodinu i za cenu brutálního zločinu. Herecké výkony dobré, hudba taky fajn a děj překvapivý! :) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tyhle psychothrillery, kdy jsou lidi divně pošahaní, nejsou můj šálek kávy. Upřímně jsem netušila, do čeho jdu, film byl v podstatě spuštěn namátkou a jen na základě obsazení. Jasně, to nebylo špatné, ale celkově mi v podstatě z filmu bylo nevolno. Hudba fajn, natočeno obstojně, zahráno velmi dobře, pokud prostě chcete dostat psychorobota, nalomenou duši, narušený rozum, tak je to to pravé ořechové. Ale nesedělo mi moc tempo příběhu (když odhlédnu od samotného faktu, že se nám vcelku ok holčina přivdá do pošahané rodiny), v podstatě jsem se přese všechno nudila. Shání něco zvráceného? Hurá, našli jste! ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama