Reklama

Reklama

The Chubbchubbs!

  • Slovensko Chubb Chubbs
Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi / Komedie
USA, 2002, 6 min

Obsahy(1)

ChubbChubbs predstavujú mimozemské stvorenia, ktoré napadnú planétu, na ktorej sa nachádza úprimný, ale nemotorný hrdina Meeper a spievajúca diva ZyZaks. Meeper sa údatne pokúša varovať hosťov Ale-E-Inn, že im hrozí nebezpečenstvo. Zrazu sa ale sám ocitne zoči-voči najpríšernejším stvoreniam v galaxii. (genetique)

Recenze (94)

papaguy 

všechny recenze uživatele

To je tak připitoměle roztomiloučké, že to až připomíná reklamu na nějakou zubní pastu. Grády tomu nechybí, ale že by to bylo na Oskara? Jediná deviza tohodle animáku je roztomilost kontrovaná žravostí mimozemských kuřátek a citace ze známých scifi filmů. Design postaviček mě také neuchvátil (tedy kromě kuřátek ve fázi, když otevírají zobáček). ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl že takové roztomilé žluté chlupaté kouličky....no nebudu tu prozrazovat pointu že? Každopádně další povedený, nápaditý, skvělý kraťas. Tak to vypadá, že když jsem na tu spoustu perfektních kraťasů narazila, asi si s nima už nedám pokoj. Btw. chudák zpěvačka. Možno vidět zde: http://www.youtube.com/watch?v=HO3tscCAVJ8 ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Počítačově dělané filmy mi většinou nesednou. Je to proto, že producenti se ze svého produktu vytřískat maximální zisk a tak se snaží vždy oslovit co největší okruh diváků. V takovém produktu pak samozřejmě není prostor pro nějaké umění. Ale The Chubbchubs jsou natočeny dosti svérázným způsobem. Tento kraťas je lepší než většina celovečeráků. Možná to je proto, že je krátký a není v něm čas pro sentiment a možná je to jen režisérem. Každopádně prima pět minut. ()

erazmus 

všechny recenze uživatele

Jsou krátkometrážní filmy, které můžu vidět znovu a znovu (Dva mrazíci, For the Birds, Oktapodi, One Man Band, Vincent, atd.). Pak jsou filmy, které mě zaujali zpracováním a myšlenkou (Možnosti dialogu, Logorama, Luxo, Kiwi!, atd.). Třetí velkou skupinkou jsou pro mě humorné oddechovky, ke kterým se ale nevracím a mají jen odlehčit čas (Mater and the Ghostlight, No Time for Nuts...). A přesně sem The Chubbchubbs patří. Animace je taková, no prostě sterilní, a příběh sice hravý, lehký, ale nic nového nepřinášející a zas taková sranda to taky není. ()

VerteX 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější minianimák, který jsem kdy viděl! Některé pasáže jsem si musel pustit znovu, protože jsem je v záchvatu smíchu přehlédnul... Skvělé, geniální a šííílené vtipné :-) A když k tomu přičtu Mistra Yodu a Darth Vadera hrající páku a Vetřelce popíjejícího koktejl svými druhými ústy, nemůžu dát jinak než 100%. Dodatek: ROFL! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama