foto

Zachary Gordon

  • nar. 15.2.1998 (20 let)
    Oak Park, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Zachary Adam Gordon, dospievajúci americký herec sa narodil ako židovský chlapec v Kalifornii, rodičom Linde a Kenovi Gordonovi. Má dvoch súrodencov (Josh a Kyle) a momentálne aj s nimi žije v južnej Kalifornii. Navštevuje verejnú strednú školu v Oak Park, tiež v Kalifornii.

Hereckú kariéru začal v roku 2007 menšou rolou vo filme Vydáš sa a basta!. V tom istom roku dostal ešte ďalšie štyri filmové roly a dve v seriáloch. Jedným z nich bol napríklad známy seriál Zúfalé manželky.

Jeho najznámejšia rola však prišla až v roku 2010, keď dostal úlohu literárnej postavy Grega Heffleyho. Túto rolu si zopakoval aj pri natáčaní druhého pokračovania snímky.

Okrem filmu sa venuje basketbalu, ping-pongu, má rád hudbu 60-tych rokov, spieva, tancuje a veľmi rád číta.

Dominika "metal.storm" Kubasov

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ledová sezóna
2015 Killing Animals
2014 Můj přítel delfín 2
The Boxcar Children
2013 Kouzelníci
Pete's Christmas (TV film)
2012 Bubble Puppy's Fin-tastic Fairytale Adventure (TV film)
Deník malého poseroutky 3
The Unprofessional (TV film)
2011 Deník malého poseroutky 2
Čivava z Beverly Hills 2
2010 Deník slabocha
The Search for Santa Paws
2009 Afro Samurai: Resurrection (TV film)
Santovi kamarádi
2008 Bratři Bloomovi
David's Situation (TV film)
Madagaskar 2: Útěk do Afriky
Zvláštní škola
Čtvery vánoce
2007 Chubbchubbs Save Xmas, The
Lovci pokladů: Kniha tajemství
Sex 100+1
Vdáš se, a basta!
Vlastní pravidla

TV seriály

2017 The Good Doctor (TV seriál)
Apple (E08)
2016 Dead of Summer (TV seriál) - herec, a.z.
She Talks to Angels (E10)
Home Sweet Home (E09) - a.z.
Barney Rubble Eyes (E02)
další epizody (4)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Veselá školička (S10E18)
2011 Podvodníčci (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Strejda děda (TV seriál)
2009 Superagent Oso (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Stinsonovi (S04E15)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S07E02)
Day 7: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S07E01)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Childrens' Hospital (TV seriál)
Mighty B! (TV seriál)
Ni Hao Kai-lan (TV seriál)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Tak už to víš (S04E01)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Vánoční cenzura (S02E11)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Gettysburg Address

TV pořady

2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace