Reklama

Reklama

Recenze (4)

strougy 

všechny recenze uživatele

Nudný mexický horor o loutkáři, s jehož kariérou to jde povážlivě z kopce až do momentu, kdy dostane spásný nápad, jehož realizace ovšem narazí na pár nepříjemných, avšak s trochou snahy a ignorací morálky překonatelných překážek. Když člověk pomine několik sympaticky surrealistických momentů s živými loutkami, pak se zde nenachází jediný aspekt, který by diváka dokázal zaujmout. Maximálně tak ještě amatérské herectví dcerky hlavního hrdiny, jejíž schopnost pravidelně se zatvářit udiveně/vyděšeně ještě před pronesenou replikou mě po celou dobu nepřestávala fascinovat... ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Mistr zábavných oddechovek Crevenna se utnul. Příběh o břichomluvci, který ve snaze udržet si kariéru, využívá i svou dcerku. Ani po půl hodině mne film nezaujal, nevtáhl do děje. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Od Crevenna jsem viděl 2 filmy a oba byly horzné, takže naději tomuhle filmu jsem moc nedával, i když mám slabost pro loutky. Bohužel co musím konstatovat, žádné stop motion se tu nekoná a když se loutky začnou hýbat tak to jsou liliputi, to mě docela zklamalo, ale nutno podotknout že jsem se nenudil a film příjemně odsejpal. Příběhově je to hloupé prostě břichomluvec co stojí za hovno začne využívat svojí dceru. Líbila se mi syrovost a chvíli jsem myslel že film je natočen v 70 letech a ne v 90. Já se celkem bavil, neurazí ani nenadchne. ()

Reklama

Reklama