Reklama

Reklama

Hotel Coppelia

  • Dominikánská republika Hotel Coppelia
Trailer
Dominikánská republika, 2021, 113 min (Alternativní 104 min)

Obsahy(1)

Dominikánská republika roku 1965. Život prostitutek žijících v přímořském nevěstinci se dramaticky změní, když dominikánští bojovníci za svobodu provedou revoluční převrat, díky němuž si uvědomí, že mohou vést lepší život a možná dokonce najít lásku. Jejich naděje se však brzy rozplynou poté, co americká armáda potlačí revoluci a převezme kontrolu nad nevěstincem, z něhož si vytvoří vojenskou základnu. Dívky jsou nuceny čelit dilematu - buď budou spát s nepřítelem, nebo za každou cenu bránit svou důstojnost. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Renfield 

všechny recenze uživatele

Nedotažené na obou stranách, z nichž ta válečná je přeci jen tou lepší. První polovina mohla lépe představit postavy, mimo jejich řemeslo se toho o nich příliš nedozvíme, což je vzhledem k síle následujícího dění škoda. Vojenská část tak více funguje jako film, který mi "něco řekne", nikoliv jako hutné drama, čímž by Hotel Coppelia být chtěl a hlavně měl. Na to jedna scéna nestačí. 60% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

neznám historii Dominikánské republiky ani její filmografii,ale i tak jsem čekal trochu hutnější drama.Těšil jsem se na šedesátkovou atmosféru,ale ani té si tady divák moc neužije,protože celý film se odehrává v jednom domě a z okolního světa není vidět prakticky vůbec nic.I dějově je to na skoro dvouhodinový film dost řídké a žádnou výraznější přidanou hodnotu nepřinese.Škoda...60% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Příběh měl spíš ukázat jak to chodí.Pokud se na vlastním písečku nechají poprat místní kohouti ,kteří nejlépe vědí proč se perou,tak je to poměrně vyrovnané.Ale pokud tam vlítnou světoví mírotvorci tak je amen a vše srovnané se zemí.Demokraticky!Hnus. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No docela drsná záležitost, která drsní s postupem času. Neznám historii Dominikanské republiky, ale tady mě Amíci připomínali Rusáky v 68 u nás. Nechutný. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama