foto

Nick Searcy

  • nar. 7.3.1959 (59 let)
    Cullowhee, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nick Searcy je americký herec. Narodil sa v Cullowhee, v Severnej Karolíne. Je absolventom tamojšej strednej školy, navštevoval North Carolina School of the Arts a vyštudoval University of North Carolina v Chapel Hill s titulom v angličtine. Od roku 1982 do roku 1989 žil v New Yorku, kde pracoval na Off-Broadway hrách, ako napr. Jesus Christ Superstar. Potom sa vrátil späť do Severnej Karolíny.

V lete 1996 produkoval a režíroval film PARADISE FALLS (1997), kde hral aj svoju prvú samostatnú úlohu, začo získal na filmovom festivale Hollywood Discovery Award za najlepší hraný film s rozpočtom do jedného milióna dolárov.

V minisérii ZO ZEME NA MESIAC (1998), ktorú produkoval Tom Hanks stvárnil hlavnú úlohu Dekea Slaytona. Ďalej hral napríklad vo filme AMERICKÝ ZLOČIN (2007), v športovej dráme nominovanej na 6 Oscarov MONEYBALL (2011) alebo thrilleri GONE (2012).

Searcy býva v južnej Kalifornii so svojou ženou, herečkou Leslie Riley a ich dvoma deťmi, Chloe a Omarom.

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2017 Landline
Tvář vody
Tři billboardy kousek za Ebbingem
2016 Greater
2015 Hunter
2014 Lístky ve větru (TV film)
2012 Zmizelá
2011 Moneyball
2010 Blood Done Sign My Name
Poslední píseň
2009 Chceš mě, chci tě
2008 Oko dravce
X
XII
2007 Americký zločin
Bacha na balóny
Oběť zla
Welcome to Paradise
2006 Cold Storage
Flicka
Mrtvá dívka
2005 Mall Cop
Neighborhood Watch
2004 Lost Cause, The
Příběh z Washingtonu (TV film)
The Last Summer
Zabiji Nixona
2003 Hlava státu
Porota
2002 Andělíček
Double Teamed (TV film)
Expres foto
Sightlines
2000 Trosečník
Tábor tygrů
1998 About Sarah (TV film)
Sedm dní (TV film)
1997 Dokonalý zločin (TV film)
Paradise Falls
1996 Cesta za zítřkem
1995 Desert Winds
Láska dokáže stavět mosty (TV film)
Uloupená nevinnost (TV film)
1994 In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
Nell
Roswell (TV film)
Strom snů
1993 Dům z karet
Když láska zabíjí (TV film)
Losers in Love
Riskantní plán
Sunny's Deliverance
Uprchlík
Vražedné vztahy (TV film)
1992 Mother's Right: The Elizabeth Morgan Story, A (TV film)
Pole lásky
1991 Manželka, matka, vražedkyně (TV film)
Neškodná lež (TV film)
Oběť krásy (TV film)
Pán přílivu
Smažená zelená rajčata
1990 Bouřlivé dny
Unspeakable Acts (TV film)

TV seriály

2016 11.22.63 (TV seriál)
Soldier Boy (E07)
Happy Birthday, Lee Harvey Oswald (E06)
The Truth (E05)
další epizody (4)
2015 To Appomattox (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Promise (S06E13)
Collateral (S06E12)
Fugitive Number One (S06E11)
další epizody (9)
2014 Inteligence (TV seriál)
New Partner (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Odkaz (S05E05)
Strážce pořádku (TV seriál)
Restitution (S05E13)
The Toll (S05E11)
Weight (S05E10)
další epizody (11)
2013 Máma (TV seriál)
Estrogen and a Hearty Breakfast (S01E07)
Strážce pořádku (TV seriál)
Ghosts (S04E13)
Peace of Mind (S04E12)
Decoy (S04E11)
další epizody (11)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
Measures (S03E11)
Guy Walks Into a Bar (S03E10)
další epizody (10)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Bloody Harlan (S02E13)
Full Commitment (S02E11)
Debts and Accounts (S02E10)
další epizody (12)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Bulletville (S01E13)
Fathers and Sons (S01E12)
Veterans (S01E11)
další epizody (12)
Svetlana (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Černý pátek (S02E07)
2008 Easy Money (TV seriál)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Lucky (S03E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rodina (S05E02)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Brass v Hollywoodu (S05E20)
2004 Rodney (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Únik informací (S01E18)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Cabin Fever (S04E09)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Thunder Alley (TV seriál)
1993 Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)

Dokumentární

2003 On the Set of Sightlines

Režijní filmografie

Filmy

1997 Paradise Falls

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace