Reklama

Reklama

Slime taošite 300 nen, širanai uči ni Level Max ni nattemašita.

(seriál)
  • Japonsko スライム倒して300年、知らないうちにレベルMAXになってました (více)
Trailer 2

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Azusa Aizawa se rozhodla zasvětit celý svůj život práci, a tak byla ve svých 27 letech doslova korporátním otrokem. Žádná rodina, žádní přátelé, žádný soukromý život, pouze hodiny a hodiny přesčasů v jedné firemní kanceláři s nejasnou vidinou nějakého povýšení. Není proto divu, že to s Azusou jednoho dne prostě seklo, a to byl konec jejího pozemského života! Naštěstí se žena dostala k poslednímu soudu k andělovi, který má pro těžce pracující ženy v naší společnosti spoustu pochopení, a který jí nabídne možnost znovuzrození a prožití mnohem klidnějšího a příjemnějšího života od začátku do konce. Navíc Azuse nabídne, že jí splní i nějaké to přání. Tak si žena vybere být v novém životě nesmrtelná a ideálně vypadat tak na sedmnáct!
Toho dne se v jednom magickém světě, kdesi v poklidné vrchovině poblíž jedné malé vísky, objeví mladá čarodějka, která zde najde nový domov. Je tu krásně, je tu klid a jediným nebezpečím je pouze přemnožený sliz, což jsou ovšem ta nejslabší monstra v celé hierarchii, a tak nemůžou pro mladou čarodějku ani nikoho jiného představovat skoro žádné nebezpečí. Navíc z nich po smrti padají magické kameny, které gilda dobrodruhů ve vesnici vykupuje za nějaký ten drobný peníz, tedy se dívka rozhodne, že si na přilepšenou denně zabije alespoň 25 takových monster. V poklidu, příjemném tempu a s pravidelnými denními rutinami prožila čarodějka v novém domově celých 300 let, aniž by fyzicky zestárla o den. Lidé ve vesnici ji za ta léta začali obdivovat, někteří i tajně uctívat, zkrátka všichni ji zde mají rádi, protože jim během minulých staletí občas pomohla svou magií v těžkých chvílích.
Vše se však změnilo jednoho dne, během běžné návštěvy gildy dobrodruhů, kdy dívku místní recepční vyzvala, jestli by jí neukázala, jaký je nyní její magický level. Díky snadnému testu se ukázalo takové číslo, které všechny zaskočilo a čarodějka je nyní na maximálním levelu svých schopností. Ono když totiž každý den po dobu 300 let zabijete denně v průměru 25 slizů, tak je to v celkovém součtu získaných zkušeností stejné, jako kdybyste zabily nějakých 5 000 draků! Legenda o nejmocnější čarodějce, žijící u jedné malé vesničky v horách, se tak rychle roznesla po celém magickém světě a na dveře dívky tak za pár dní začnou klepat první silní dobrodruzi, monstra i magické bytosti, kteří chtějí s nejsilnější čarodějkou poměřit své síly a schopnosti. To je ovšem v přímém rozporu s klidným životem, který si tu Azusa Aizawa naplánovala... (Jeoffrey)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (4)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Další fantasy oddechovky z jiného světa, kdy hlavní hrdinka chce využít své reinkarnace v novém prostředí, aby si odpočinula od shonu svého předešlého života. A tak zažívá spoustu dobrodružství, užívá každodenního života a potká spousta nových lidí, které se pro ní stanou novou rodinou. Jedná se především o dámské obsazení, ale obecně tento počin neurazí, kdy se především zaměřuje na pohodu, lehký humor a občasné dobrodružství. Po animační stránce to není špatné a po hudební je to celkem dobré. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Telenovela bez chlapů aneb další originální návod na dokonalé dívčí štěstí. A stačí k tomu tak málo. Pouze - za prvé: být nesmrtelná a přitom vypadat stále na 17 let, za druhé: být ta úplně nejsilnější a za za třetí: pořídit si velkou rodinu, která se sestává výhradně z děvčat, které všechny k hlavní hrdince s obdivem vzhlížejí. Což by možná nevadilo, kdyby to celé alespoň mělo nějaký smysluplný děj, který by bavil i někoho jiného než puberťačky, které mají místo mozku aplikaci pro přehrávání videí. ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

Nevím jak to popsat, je to taková kombinace pohodového dívčího slice of life a podivného haremu. Nic napínavého nečekejte, děvčata se vlastně většinu času nad něčím rozplývají. Někdy to je vtipné, někdy to je roztomilé, někdy to je creepy až úchylné. Vlastně ani nevím pro koho to bylo určené, protože ikdyž to většinu času vypadá jak něco pro mladší děvčata, tak je tam až podezřele moc ecchi narážek, což v kombinaci s lolitkovostí všech postav vytváří divný dojem 🤔🤐 50% ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Milé a stále pozitívne jednoducho anime pre dobrý pocit. V popredí je rodina a interakcia postáv. Chýba tomu hĺbka a motivácia hlavnej postavy je síce chválitebná, ale celý koncept je až moc neuveriteľný. Neskôr mi začala chýbať aj mužská interakcia. 4* za dobrý pocit inak by to bolo za 2*. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama