foto

Belinda Mayne

  • nar. 2.10.1954 (64 let)
    Marylebone, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Hra světel (TV film)
1993 Jezdci (TV film)
Spur führt ins Verderben, Die (TV film)
1992 Být nejlepší (TV film)
Die Tigerin
1987 Osudná droga
1985 Claudia
1984 Bílý oheň
Krvavé Vánoce
Lace (TV film)
Lassiter
1983 Planeta Krull
1981 Death of a Centerfold: The Dorothy Stratten Story (TV film)
Goliath Awaits (TV film)
1980 Alien 2 - Sulla Terra
Dead End
Flashpoint Africa (TV film)
Nightkill
1976 Das Schweigen im Walde
1974 Als Mutter streikte
Ameisen kommen, Die

TV seriály

1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Wüstenfieber (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1976 Star Maidens (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace