Reklama

Reklama

Krvavé Vánoce

  • Velká Británie Don't Open Till Christmas
Trailer

Obsahy(1)

Je noc před Vánoci a ulice Londýna jsou naplněny sváteční atmosférou. Ale pouze do té doby, než se z prvního domu ozve křik hrůzy a svátky klidu se rázem změní v karneval strachu. Krvavé Vánoce začínají. Ohroženi jsou všichni, kteří se ten den rozhodli převléknout do obleku Santy Clause. Fanatický vrah nesnáší Vánoce a nejvíce ze všeho tuto dětmi milovanou postavu. Londýn se tak začíná plnit mrtvolami Santa Clausů, kteří přišli o život často tím nejbrutálnější způsobem. Podaří se Scotland Yardu zastavit psychopata dříve, než ve městě zavládne totální panika? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film mal v par momentoch ponurú atmosféru. Vraždy boli solídne prevedené i ukázané. No to je asi tak všetko v čom je film ako tak na úrovni. Scenár je mizerný, postavy sa chovali ako totálny idioti. Bolo tu aj veľa nezmyselností a náhôd a herci nemali moje sympatie a hrali silno amatérsky. Nič som nečakal a ani som nič nedostal. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zase film, kdy je plakát mnohem výživnější než film samotný. naštěstí jsem se celou dobu koukání bavil představou, jak sovětský Děda Mráz infiltroval do Londýna a rozhodl se vraždit jeden ze symbolů kapitalismu, tedy ryze západního Santa Clause. Tahle myšlenka alespoň hodila film do zábavné roviny. Jinak se britové rozhodli spojit ryze americký slasher s ryze italským giallem a naservírovali nesmírně tupou a v jistých okamžicích samospásně vrstvenou (mnoho scén nevyplývá z děje ale z toho, že někoho někam potřebovali dostat, protože to tam moc hezky vypadá (galerie, koncertní klub - s poměrně zábavným cameem Caroline Munro - peep show)) krvavou vyvražďovačku. Nad plynulostí děje opravdu občas zůstává rozum stát, naštěstí zde jsou velmi hezké a sympatické slečny a samotné mordy jsou poměrně nápadité a krvavé. Příběh, pointa a vyvrcholení však stojí opravdu za hovno. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou další z vánočních hororů. Na jedno podívání se to asi dalo ale víckrát se k němu vracet nebudu. Krvavé Vánoce nabízí tuctovou zápletku a přehlídku otřesnýho herectví. Plusem je sice vysokej bodycount ale v tomhle případě bych byl osobně radši kdyby bylo míň vražd ale o to víc vyšperkovanější. Tady mě gore moc nenadchlo. Mám to tak mezi 2-3 hvězdami ale jak už jsem psal na začátku svýho komentáře tak k tomuhle vánočnímu hororu už se vracet nebudu proto se přikloním ke dvěma hvězdám. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Těžce bizarní podívaná. Tvůrci měli zjevně nápad na několik hezkých gore scének a zbytek už brali jen jako omáčku kolem. Prapodivně jednající postavy, ještě prapodivnější, totálně prkenné dialogy, nesmyslné střihy, mizející zdánlivě důležité postavy (kam se zničehonic ztratil ten chlapík v kožené bundě s divným kukučem?). Zkřížené prsty při slibu vrahovi tomu nasadily korunu a zajistily vyšší hodnocení. Vysvětlení neberu, raději nezohledním rok vzniku a budu žít v iluzi, že je to pokračování Vánočního teroru (1989) – Vánoční teror 2: Santa musí zemřít. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Standardní slasher, který má vše, co by měl žánrový divák chtít - spoustu vražd, maskovaného vraha a nějakou tu nahotu. Napětí je minimum, páč tady jde vyloženě jen o mordy, tudíž jak se v noci někde objeví Santa, vrah útočí bleskurychle - oštěp skrze hlavu, grilování obličeje, močení krve či sekáček v hlavě, až očičko klouže ven. A občas i vtipný odkaz, jakým je třeba bondovská bota s vystřelovacím nožem. Akorát nedojde na střeva ven, což jsem v případě břitvy klouzající po holém hrudníku a břiše očekával, proto dávám jen 3*. Konec se dal čekat už v momentě, kdy přišel kurýr. Milosrdná stopáž je plusem. Na jedno podívání (no dobře, kdysi jsem to viděl, ale už jsem si téměř nic nepamatoval) dobré. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama