foto

Vasiľ Rusiňák

  • nar. 14.8.1953 (64 let)
    Prešov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Ticho (TV film)
2003 Želary
1994 Díky za každé nové ráno

TV seriály

2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
1996 Popaterce (TV seriál)

Dokumentární

2011 Slovenské rody (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace