foto

Vasiľ Rusiňák

  • nar. 14.8.1953 (67 let)
    Prešov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Loli paradička
2017 Čára
2009 Smrť ministra (TV film)
2005 Ticho (TV film)
2003 Želary
1995 Scény z nemanželského života (studentský film)
1994 Díky za každé nové ráno

TV seriály

2018 Ministři (TV seriál)
Extrémisti (S01E11)
Národná púť (S01E02)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ vysmátého muže (S01E02)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Bez východiska (E07)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
1996 Popaterce (TV seriál)

Dokumentární

2011 Slovenské rody (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 A. I. Dobrijanskij (divadelní záznam)
1996 Dzeň derešovi (divadelní záznam)
Dzeň kolačovi (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky