foto

Vasiľ Rusiňák

  • nar. 14.8.1953 (66 let)
    Prešov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Loli paradička
2018 A. I. Dobrijanskij (divadelní záznam)
2009 Smrť ministra (TV film)
2005 Ticho (TV film)
2003 Želary
1996 Dzeň derešovi (divadelní záznam)
Dzeň kolačovi (divadelní záznam)
1994 Díky za každé nové ráno

TV seriály

2018 Ministři (TV seriál)
Extrémisti (S01E11)
Národná púť (S01E02)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ vysmátého muže (S01E02)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Bez východiska (E07)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
1996 Popaterce (TV seriál)

Dokumentární

2011 Slovenské rody (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky