foto

Bart Ruspoli

  • nar. 8.11.1976 (41 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Screwed
2010 Devil's Playground
2006 Elizabeth David: A Life in Recipes (TV film)
Venus Drowning
2004 Jack Brown and the Curse of the Crown
2001 Dead Creatures

TV seriály

2005 Císař Augustus (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Ukradený orel (S01E01)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Carentan (E03)
Currahee (E01)
2000 Fish (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace