foto

Jaime Perry

  • nar. 1.6.1958 (60 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Visit, The
1995 Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (video kompilace)
1990 Jakubův žebřík
1984 Pátek třináctého 4
1981 Pátek třináctého 2

TV seriály

1994 New York Undercover (TV seriál)

Hudební videoklipy

1987 Michael Jackson: Bad (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace