foto

Gianna LePera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Girl Followed
2016 Aimee
Patriettes (TV film)
2012 Play House

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
On Your Knees (S02E12)
Holes (S02E08)
Damsels (S02E03)
2016 Preacher (TV seriál)
See (S01E02)
2015 Noční směna (TV seriál)
Hold On (S02E11)
2013 Trophy Wife (TV seriál)
Pilot (E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Fulgencio (S04E13)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Shattered (S11E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky