foto

Heather McComb

  • nar. 2.3.1977 (43 let)
    Barnegat, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mommy is a Murderer
2019 60 Minutes to Kill
Manipulated
Most Likely to Murder (TV film)
Rande se smrtí
2018 Deadly Lessons (TV film)
Pretty Bad Actress
2017 Girl Followed
Staronový začátek
2016 Silver Skies
Útok mutantů
2015 Battle Scars
2012 Paranormal Abduction
2011 Cornered
Love, Gloria
2009 2012: Supernova
Chasing the Green
Prison Break: The Final Break (TV film)
2008 Invaze žraloků (TV film)
Ocean of Pearls
2006 Stín svědomí
2005 Dependency
2003 Všechny prima holky
2002 Devious Beings
2001 Don's Plum Bar
Nice Guys Finish Last
2000 Artie
Kdyby zdi mohly mluvit 2 (TV film)
1999 2 Little, 2 Late
Bláznivá jízda
Freak Talks About Sex
Kdekoli, jen ne tady
1998 "Defektiv" BOONE
Nadaný žák
Wild Horses
1996 Generation X (TV film)
Muž bez Boha
Nikdo nic neřekl (TV film)
1993 Beethoven 2
1992 Ďábelská frekvence
1991 Kickboxer 2 - Cesta zpátky
1989 Povídky z New Yorku

TV seriály

2020 Chirurgové (TV seriál)
A Diagnosis (S16E14)
2019 Zelenáč (TV seriál)
Caught Stealing (S01E13)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
The Evil Twin (S01E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Castlova detektivní kancelář (S07E11)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Bledule (S02E09)
Viagra (S02E06)
další epizody (4)
Shameless (TV seriál)
Emily (S04E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Záhada v balíku (S09E12)
2013 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Temné město (S03E11)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dokonalé vraždy (S04E12)
2011 Dr. House (TV seriál)
Transplantace (S08E02)
2010 Událost (TV seriál)
Your World to Take (E09)
Loyalty (E06)
Casualties of War (E05)
další epizody (6)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Pád ke dnu (S04E15)
Nově rozdané karty (S04E14)
Vabank (S04E13)
další epizody (4)
2007 Žralok (TV seriál)
Wayne's World (S01E12)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
The Inside (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Dobré karty, špatné karty (S02E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jiskra života (S05E18)
2003 Manipulátor (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Učitel (S01E10)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Indian Summer (S01E06)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Advokáti (TV seriál)
Crossfire (S03E18)
Správná pětka (TV seriál)
Otherwise Engaged (S05E25)
Fragile (S05E22)
Driven to Extremes (S05E18)
další epizody (6)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Kořeny všeho zla 2/2 (S02E20)
Kořeny všeho zla 1/2 (S02E19)
Zemřít krásná (S02E18)
další epizody (11)
Správná pětka (TV seriál)
Forgive and/or Forget (S05E06)
The Baby (S05E05)
A Mid-Semester's Night Dream (S05E04)
další epizody (5)
1997 Milénium (TV seriál)
The Wild and the Innocent (S01E10)
Případ pro Sam (TV seriál)
Sláva kazí charakter (S02E05)
Druhý nejlepší (S02E04)
Oboustranné působení (S02E03)
další epizody (10)
1996 Směr jih (TV seriál)
Some Like It Red (S02E12)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Great White Hope (S01E12)
Akta X (TV seriál)
Ruka, která trestá (S02E14)
1994 Grace v jednom kole (TV seriál)
Dear Grace (S02E08)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Měsíček (S05E05)
1990 The Outsiders (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Battle Scars