Reklama

Reklama

Království úsměvů

(seriál)
Jižní Korea, 2023, 19 h 13 min (Minutáž: 66–80 min)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Na pozadí boje o obrovské dědictví narazí okouzlující muž na pracovitou ženu s neodolatelným úsměvem, který on ale nemůže vystát. A začnou se dít velké věci. (Netflix)

Recenze (13)

ainny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

King the Land dokoukán a absolutní spokojenost. Už dlouho jsem neviděla nic, co by bylo tak prosté násilí, krve a šílených intrik. Pro mě přesně prototyp romantické komedie, která má odreagovat od běžných starostí a šíleného tempa světa kolem nás. Když už to vypadalo na klišé, tak z něho tvůrci vybruslili elegantně a se ctí. Určitě by se dalo leccos vytknout, ale já jsem vděčný divák a nekoukám na filmy a seriály proto, abych na nich hledala chyby. ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný, jednoduchý a priamočiari príbeh lásky zamestankyne a jej šéfa. Presladená romanca, avšak presladená prírodným, čistým, organickým medom, nie odpornými, umelými sladidlami. Seriál s príjemnou atmosférou, ktorú nevyruší žiaden veľký zvrat, ani žiaden pozitívny či negatívny moment. Len nerušene plynie. A úsmev Yoony je vskutku okúzľujúci. ()

Reklama

jarah 

všechny recenze uživatele

Príbeh modernej Popolušky, kde sa nemožné stáva skutočnosťou. Dej funguje do prvej polovice, potom dostáva riadne na frak kvôli plytkým dialógom, z ktorých občas vyšplechne niečo zábavné, čo vyčarí úsmev. Zaujímavé zápletky z prvých epizód kdesi vyšumia bez inteligentného vysvetlenia. Pre mňa tento seriál nie je klišé, ale gýč. Zachraňuje ho len niekoľko vtipných situácií, originálna babička a krásavec Junho, ktorý opakovane dokazuje, že je rovnako dobrý herec ako spevák. V tomto seriáli dokonca predviedol, že bozkávanie ovláda majstrovsky, až sa tají dych. Jednako si radšej pozriem neprekonateľné Tri oriešky pre Popolušku. ()

TedyM 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct "klasický" jihokorejský námět - chudá dívka a ředitel. Viděno na sto způsobů a ve srovnání s ostatními (např. What's Wrong with secretary Kim, Business Proposal) mě tento chytl nejméně. Neseděli mi hlavní hrdinové, cukrkandlu bylo také na můj vkus až moc, vedlejší postavy fajn. Nejsympatičtější na celém seriálu mi byla babička :) Ale tak dokodrcali jsme se do sladkého finále, děkuji, ale stačilo :) ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Klasická "rozprávka" o pracovitej Popoluške s krásnym úsmevom a nafúkaným dedičom, ktorý sa do nej zaľúbi. Veľa klišé, ale na druhú stranu - bolo to presne to, čo som od toho čakala... Pobavili ma diely s princom Samirom (Anupam Tripathi, ktorý sa ani nedostal do zoznamu hercov), diel v Thajsku bol slabší, pripadalo mi to ako odmena pre hercov ako v Cimrmanovskej spoločnosti. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Když na začátku epizody prohledává Gu Won (Lee Jun-Ho) a princ Samir (Anupam Tripathi) věšák s oblečením, narazí na teplákovou soupravu s číslem 199. Je to přesně ta, kterou oblékal herec Anupam Tripathi v seriálu Hra na oliheň (od r. 2021). (Timothy)

Reklama

Reklama