foto

Ashley Zukerman

  • nar. Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fear Street
2018 The Wind
2010 Vina
2004 Tom White

TV seriály

2018 Boj o moc (TV seriál)
Pre-Nuptial (S01E09)
Prague (S01E08)
Austerlitz (S01E07)
další epizody (4)
Reverie (TV seriál)
No More Mr. Nice Guy (E03)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Warriors (S01E11)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
The Oath (S01E10)
The Blueprint (S01E09)
The Results (S01E08)
další epizody (8)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Solný sloup (S02E12)
Mystérium sexu (TV seriál)
Návod na rozkoš (S04E03)
2015 Childhood's End (TV seriál)
Manhattan (TV seriál)
The Threshold (S02E03)
Fatherland (S02E02)
Damnatio Memoriae (S02E01)
2014 Kód (TV seriál)
Manhattan (TV seriál)
Perestroika (S01E13)
The Gun Model (S01E12)
Tangier (S01E11)
další epizody (13)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)
Squizzy Tempts Fate (S06E05)
Squizzy Breaks Some Hearts (S06E04)
další epizody (6)
2011 Facka (TV seriál)
Rosie (E05)
Anouk (E02)
Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Odhalený zvěd (E11)
další epizody (5)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 13 (S04E13)
Epizoda 12 (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
další epizody (13)
2010 Lowdown (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
Okinawa (E09)
Peleliu Hills (E07)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S03E22)
Epizoda 21 (S03E21)
Epizoda 20 (S03E20)
další epizody (22)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S02E22)
Epizoda 21 (S02E21)
Epizoda 20 (S02E20)
další epizody (22)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace