foto

Chang-min Son

  • nar. 24.4.1965 (55 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Jeongseungpil siljongsageon
2007 Maeulgeumgo yeonswae seubgyeok sageon
Sangsabooilce - doosabooilche 3
2004 Maengbu samcheon jigyo
Naduya kanda
1990 Churakhaneun geos eun nalgaega itda

TV seriály

2019 Kkotpadang : joseonhondamgongjakso (TV seriál)
2018 Hwanghuui pumgyeok (TV seriál)
2017 Eonnineun salahissda (TV seriál)
Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
2015 Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
Nae ddal, geumsawol (TV seriál)
Omangwa pyungyeon (TV seriál)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
další epizody (4)
2014 Gibun joheunnal (TV seriál)
Omangwa pyungyeon (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
2013 Moojungdoshi (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Orora gongjoo (TV seriál)
2012 Maui (TV seriál)
2011 Youngkwangeui jaein (TV seriál)
2010 Rodeu neombeowon (TV seriál)
2008 Cheonhailsaek Park Jeong-keum (TV seriál)
2007 Kideu gaeng (TV seriál)
2005 Bullyang jooboo (TV seriál)
Shin Don (TV seriál)
2003 Yojosuknyeo (TV seriál)
1999 Jangmiwa kongnamul (TV seriál)
Kuk hee (TV seriál)
1998 Chooeok (TV seriál)
Maeumyi gowayaji (TV seriál)
애드버킷 (TV seriál)
1997 Boksuhyeoljeon (TV seriál)
Uiga hyeongje (TV seriál)
1995 Saranggwa gyeolhon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky