foto

Peter-Heinrich Brix

  • nar. 13.5.1955 (64 let)
    Flensburg, Šlesvicko-Holštýnsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nord Nord Mord - Sievers und die Tote im Strandkorb (TV film)
2018 Nord Nord Mord - Sievers und die Frau im Zug (TV film)
Tatort - Im toten Winkel (TV film)
2017 Jürgen - Heute wird gelebt (TV film)
Nachtschicht - Ladies First (TV film)
Ostfriesenkiller (TV film)
2016 Solo für Weiss – Das verschwundene Mädchen
2015 Eine wie diese (TV film)
2014 Till Eulenspiegel (TV film)
Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
2013 O rybáři a jeho ženě (TV film)
Unter anderen Umständen - Der Mörder unter uns (TV film)
2012 Der Mann, der alles kann (TV film)
Nägel mit Köppen (TV film)
2011 Fischer fischt Frau (TV film)
2009 Butter bei die Fische (TV film)
2005 Am Tag als Bobby Ewing starb
Das Geheime Leben meiner Freundin (TV film)
Pašák - Špinavý kšeft (TV film)
2002 Die Rumstory (TV film)
Stahlnetz - Ausgelöscht (TV film)
Zweikampf (TV film)
2001 Místo činu: Brémy - Zběsilost (TV film)
2000 Klub milionářů (TV film)
1999 Der Hund aus der Elbe (TV film)
Männer vom K3 - Tod eines Festmachers, Die (TV film)
1998 Bella Block - Auf der Jagd (TV film)
Mann stürzt ab, Ein (TV film)
Single sucht Nachwuchs (TV film)
Tatort - Arme Püppi (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Spätschäden (TV film)
1997 Bella Block - Geldgier (TV film)
Bella Block - Tod eines Mädchens (TV film)
Gegen den Strom (TV film)
Gelegenheit macht Liebe (TV film)
Napoleon Fritz (TV film)
1996 Männer vom K3 - Kurz nach Mitternacht, Die (TV film)
1995 Austernexpreß (TV film)
1994 Alles außer Mord - Die Frau ohne Gesicht (TV film)
Schwarz Rot Gold - Mission in Hongkong
1993 König & Consorten (TV film)
1992 Schlafende Hunde (TV film)
1988 Fifty Fifty

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Janika (S17E11)
2017 Das Pubertier (TV seriál)
Das Pubertierchen (E06)
2014 Otec Braun (TV seriál)
Poslední případ (E22)
2012 Otec Braun (TV seriál)
Ukradené housle (E21)
Peněz se nenasytí (E20)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2010 Otec Braun (TV seriál)
Sněhurka a konec trpaslíků (E19)
Jedovatá medúza (E18)
Symbol štěstí (E17)
2009 Otec Braun (TV seriál)
Vrah přichází (E16)
Rudá Róza (E15)
2008 Otec Braun (TV seriál)
Posvátný strom (E14)
Rabínovy zahrady (E13)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Vražda v ženském klášteře (E12)
Ztracené dědictví (E11)
Boží znamení (E10)
2006 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Nikomu ani slovo (E09)
Tři rakve a jedno dítě (E08)
Neviditelný důkaz (E07)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Malé ryby (S01E11)
Otec Braun (TV seriál)
Zkáza rodu (E06)
Smrt v klášteře (E05)
Kobra 11 (TV seriál)
Požární poplach (S09E08)
2004 Otec Braun (TV seriál)
Konec renesančního umělce (E04)
Začarovaný případ (E03)
2003 Büttenwarder op Platt (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Kostra v dunách (E02)
Sedmý chrám (E01)
2000 Pašák (TV seriál)
Pfeifer (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1998 Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Hotel Hansson (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2015 Peter Heinrich Brix - ein Mann mit Charakter (TV film)

Host

TV pořady

2017 Kroymann (TV pořad)
2007 Die Erinnerung bleibt - Beliebte Stars, von denen wir Abschied nehmen mussten (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace