foto

Bubba Lewis

  • nar. 20.2.1989 (31 let)
    Statesboro, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 It's Dark Here
2012 Hemingway a Gellhornová (TV film)
2009 Rosnička
To Save a Life
Znovu 17
2006 Vlajky našich otců
2004 Bobby Jones: Odpal génia
Miracle Run (TV film)
2003 The Chester Story
2002 Andělíček

TV seriály

2012 Joudové (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Do hloubky (S07E05)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Dobré ráno, dobrou noc (S07E09)
Vražedná čísla (TV seriál)
Škrábání (S06E11)
2008 Dirt (TV seriál)
God Bless the Child (S02E03)
Welcome to Normal (S02E01)
Médium (TV seriál)
But for the Grace of God (S04E02)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
This Is Way Too Normal for You (S01E11)
Pohotovost (TV seriál)
Rozdílné názory (S13E13)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky