foto

Susanne Schäfer

  • nar. 7.3.1963 (57 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatort – Wendehammer (TV film)
2015 Aus der Kurve (TV film)
2014 Katie Fforde: Odvrácená strana lásky (TV film)
Mordsfreunde (TV film)
2012 Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Annas Erbe (TV film)
2009 Zapping-Alien@Mozart-Balls
2008 Annas Geheimnis (TV film)
Ein Ferienhaus in Schottland (TV film)
Místo činu: Mnichov - Zakázaná vášeň (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Na hranici zákona (TV film)
Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
Sklaven und Herren (TV film)
2007 Svědectví vraždy: Otázka cti (TV film)
Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2006 Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2004 Jedermann (TV film)
2003 Der Fall Gehring (TV film)
Der zweite Frühling (TV film)
Ideální domácnost (TV film)
2002 Unwiderstehliche - Die tausend Lügen des Gert Postel, Der (TV film)
2001 Cela smrti (TV film)
Im Fadenkreuz - Das Chamäleon (TV film)
Čtyři mořské panny a svatba (TV film)
2000 Wenn man sich traut (TV film)
1999 Ein Weihnachtsmärchen - Wenn alle Herzen schmelzen (TV film)
Můj přítel Vlk (TV film)
1998 36 hodin strachu (TV film)
Frau Rettich, die Czerni und ich
Vergewaltigt - Das Ende einer Liebe (TV film)
1996 Lieber Liebe (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Eheprüfung (TV film)
Schönste Tag im Leben, Der (TV film)
1995 Schrecklicher Verdacht (TV film)
Um die 30 (TV film)
1992 Judith (TV film)
1990 Marleneken (TV film)
1989 Männer vom K3 - Diamanten machen Freunde, Die (TV film)
Pole Poppenspäler
1984 Baumeister Solness (TV film)
1981 Tatort - Nebengeschäfte (TV film)
1980 Waldwinkel (TV film)
1978 Místo činu - Pouť (TV film)
Väter und Söhne (TV film)

TV seriály

2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Eiskalt (S09E03)
2013 Wilsberg (TV seriál)
Treuetest (E38)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Aufs Kreuz gelegt (E11)
Zahltag (E10)
Galabankrott (E09)
další epizody (8)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
Blutige Ernte (S03E01)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Charlotte Link (TV seriál)
Am Ende des Schweigens (E09)
Wilsberg (TV seriál)
Falsches Spiel (E17)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Obětní beránek (S01E01)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Tote aus Riga (2) (S05E02)
Die Tote aus Riga (1) (S05E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Der Verdacht (E27)
2002 Das Duo (TV seriál)
Tod am Strand (E02)
Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Die Kids von Berlin (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Kids von Berlin (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Die Sängerknaben (TV seriál)
1991 Stíny včerejška (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 MS Franziska (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1972 Wir 13 sind 17 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Lehman. Gier frisst Herz
2001 Mannovi - román století (TV film)
1997 Todesspiel (TV film)
1993 Wehner - Die unerzählte Geschichte (TV film)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky