foto

Kristen Gutoskie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Maestro
2016 The Dust Storm
2011 Moon Point
2010 Vacation with Derek (TV film)
2009 Leslie, My Name Is Evil
2002 Krvavý rozsudek (TV film)
1999 Nepokojní duchové (TV film)

TV seriály

2019 Příběh služebnice (TV seriál)
Mayday (S03E13)
Oběť (S03E12)
Lháři (S03E11)
další epizody (7)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Ještě jeden den (S02E22)
Jesseyho holka (S02E20)
Leo Getz se žení (S02E19)
další epizody (6)
Chicago Fire (TV seriál)
Always a Catch (S07E09)
The Solution To Everything (S07E08)
Thirty Percent Sleight of Hand (S07E03)
další epizody (4)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Most (S01E09)
Jezábel (S01E08)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Šťastný a ničivý (S02E10)
Elvis žije! (S02E09)
Zapomeň na to (S02E08)
další epizody (4)
Upíří deníky (TV seriál)
What Are You? (S08E12)
Nostalgia's a Bitch (S08E10)
The Simple Intimacy of the Near Touch (S08E09)
2016 Containment (TV seriál)
Yes Is the Only Living Thing (E12)
Nothing Gold Can Stay (E11)
A Time to Be Born (E10)
další epizody (12)
Relationship Status (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You (S08E07)
Detoured on Some Random Backwoods Path to Hell (S08E06)
Coming Home Was a Mistake (S08E05)
další epizody (6)
2011 Beaver Falls (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Paid in Full (S01E10)
Originals (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Falešný cíl (S02E01)
Být Erikou (TV seriál)
Osso Barko (S04E02)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Fa La Erica (S03E13)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
2004 Pure Pwnage (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
1998 Real Kids, Real Adventures (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace