foto

Kristen Gutoskie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Maestro
2016 The Dust Storm
2011 Moon Point
2010 Vacation with Derek (TV film)
2009 Leslie, My Name Is Evil
2002 Krvavý rozsudek (TV film)
1999 Nepokojní duchové (TV film)

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
One Day More (S02E22)
Jesse's Girl (S02E20)
Leo Getz Hitched (S02E19)
další epizody (6)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
The Bridge (S01E09)
Jezebels (S01E08)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Wreck The Halls (S02E10)
Fools Rush In (S02E09)
Fork-Getta-Bout It (S02E08)
další epizody (4)
Upíří deníky (TV seriál)
What Are You? (S08E12)
Nostalgia's a Bitch (S08E10)
The Simple Intimacy of the Near Touch (S08E09)
2016 Containment (TV seriál)
Yes Is the Only Living Thing (E12)
Nothing Gold Can Stay (E11)
A Time to Be Born (E10)
další epizody (12)
Relationship Status (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You (S08E07)
Detoured on Some Random Backwoods Path to Hell (S08E06)
Coming Home Was a Mistake (S08E05)
další epizody (6)
2011 Beaver Falls (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Originals (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Falešný cíl (S02E01)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
2004 Pure Pwnage (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
1998 Real Kids, Real Adventures (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace