Reklama

Reklama

Smrtonosná zbraň

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2019), 39 h 50 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Matthew Miller

Hrají:

Damon Wayans, Clayne Crawford, Seann William Scott, Jordana Brewster, Charles Baker, Kevin Rahm, Chandler Kinney, Rudolf Martin, Keesha Sharp, Toni Trucks (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Seriál založený na slávnej filmovej sérii Smrtonosná zbraň predstavuje klasické policajné duo. Martin Riggs (Clayne Crawford) a Roger Murtaugh (Damon Wayans) sú parťáci, ktorí bojujú proti zločinu v súčasnom Los Angeles. (TV Markíza)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (65)

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamaná, Riggse hraje chlap, co nemá charisma za nehet palce. Nepříjemný namachrovaný kokot-pardon. :) Damon Wayans, to je jiné kafe. V Posledním skautovi zdárně sekundoval Willisovi , a to se nezapomíná, toho jako náhradu za původního Mutaugha beru. Koukat se na to dá, i když mě vytáčí, že Riggse hraje takový šašek. Po čase musím přidat, že Trish je kráva. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Dívat se na to dá, takže tomu určitě dám šanci. Postavy sice nejsou tak charismatické jako Gibson a Glover, ale až si na ně zvyknu tak s nimi nebudu mít problém. Nějaká ta hláška v pilotním díle byla, což se od Zbraně očekává. Prozatím průměr, ale myslím, že se z toho může vyklubat nadprůměr. Po dokoukání první série musím zvednout hodnocení. Narozdíl od SW tady mám pocit, že se dívám na Smrtonosnou zbraň, akce, humor. Ano je to třeba si zvyknout na jiné představitele. S Riggsem jsem spokojen; Murtaugh v pohodě, jen mi přijde vzhledově mladší; psycholožka v pohodě, Leo Getz měl zatím jen epizodní roli, takže uvidíme později. Takže pro mě suma sumárum, hodně velká spokojenost. ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Tak suprově rozjetý seriál a takhle to skončilo... Clayne Crawford byl v roli Riggse skvělý, Wayanse jsem sice moc nemusela, ale dohromady jim to šlapalo, seriál měl drive a vtip. Po Crawfordově odchodu už to bohužel nebylo ono. Seann William Scot se snažil naskočit do rozjetýho vlaku, bohužel spíš běžel za posledním vagónem. Dovedu si představit, že by jeho postava fungovala ve vlastním seriálu, ale nahradit Riggse nezvládl. Ani ve dvojici s Murtaughem to nefungovalo. Každý si jel po svým, jejich linky běžely rovnoběžně vedle sebe a jen málokdy se protnuly. Po Crawfordovi odešla i další sympatická postava, Maureen Cahill, jelikož bez něj tam byla i jaksi zbytečně. Zápletky dílů ve třetí sérii už taky nebyly tak zajímavý a u některých dílů jsem se celkem nudila. Možná by dopadlo líp, kdyby po druhý sérii zůstal Riggs, Murtaugha někam odšoupli a místo něj Riggsovi přidělili jinýho usedlýho páprdu :) To už se ale nedozvíme... ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Tak nic no - možná kdyby neexistovaly filmy, nehrál v nich Gibson a Glover ..... možná. Teda spíš ne, ale možná. Wayans ještě jakž takž, ale Crawford je ve srovnání s Gibsonem naprosto zoufalej - “Víte byly tam ty páry jak se držej za ruce, a to já moc nemusím.... “ bůůů.... Jo a fakt mi strašně vadilo používání všech těch věcí z původních filmů a snaha udělat to “trochu jinak”. Když v některých scénách Crawford doslova cituje Gibsona, je to k nepřežití. Jo a ještě hůř začne být, když se objeví Leo Getz díky jemu to přestane bejt koukatelný úpně. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Na seriál je nutné se dívat jako na samostatné dílo a nesrovnávat jej s filmy. Chápu, že to dost dobře nejde, ale když to zkusím, tak je to fajn seriál na nepravidelné sledování. Co mi na 1. sérii dost vadilo byly ty velmi časté citové vsuvky u Riggse a herec Crawford (kdyby aspoň neměl ten knírek a ty mastné vlasy). Ve 2. sérii jsem si už na Crawfordova Riggse nějak zvykla, ale bohužel dobrý dojem zabil úplně zbytečně dramatický konec. Nevím co stálo za odchodem protagonisty Riggse, ale proč nemohl normálně odjet a bylo. 3. série už bylo spíš jen zoufalé lapání po dechu a doufání v úspěch. Cole byl sice sympaťák, ale to je asi tak vše. ()

Galerie (679)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama