foto

Markéta Zehrerová

  • nar. 22.3.1976 (44 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sedm zbytečných (amatérský film)
2016 Pravý rytíř (TV film)
Zlatý časy na Klondike (amatérský film)
2011 Tajemství staré bambitky (TV film)
2001 Zajatec lesa
1999 Královna bublin

TV seriály

2018 Haunted (TV seriál)
Demon in the Dark (S01E03)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Vyšší level (S01E34)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
2005 Ulice (TV seriál)

Divadelní záznam

2005 Tři mušketýři (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky