foto

Jessica Ginkel

  • nar. 12.8.1980 (40 let)
    Spandau-Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inga Lindström: Familienfest in Sommerby (TV film)
2018 Cecelia Ahern: Miluji tě (TV film)
2014 Loď snů: Perth (TV film)
2013 Turbo a Tacho (TV film)
2012 Smrt On Air
2011 Loď snů - Cesta pravdy (TV film)
2010 Teorie chaosu (TV film)
2009 Gute Zeiten, schlechte Zeiten - Stars, Fashion & More (TV film)
2008 Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)

TV seriály

2019 Der Lehrer (TV seriál)
...nimm dein Schwert mit! (S07E10)
Kleiner Tipp, werd' besser 'n besserer Lügner...! (S07E09)
Ok, in der Tonlage klingt das schon irgendwie dramatisch... (S07E08)
další epizody (9)
2018 Der Lehrer (TV seriál)
Immer schön auf die Regeln pochen...und sie dann brechen! (S07E01)
Und es war le-gen-där! (S06E12)
Meinste so'n Tumor fragt erstmal nach'm Perso? (S06E11)
další epizody (13)
2017 Der Lehrer (TV seriál)
Ganz der Papa! (S05E13)
Is doch kein Einbruch, wenn man 'nen Schlüssel hat! (S05E12)
Wusste gar nicht, dass Sie so'ne Dramaqueen sind (S05E11)
další epizody (13)
2016 Der Lehrer (TV seriál)
Die 1-1-2 ist so viel leichter zu merken (S04E13)
Sie mieser... Schuft (S04E12)
Like in a fucking French Movie ... so unverkrampft (S04E11)
další epizody (13)
2015 Der Lehrer (TV seriál)
Sex? Wir? Pff! (S03E10)
Deine DNS, Dein Job! (S03E09)
Ich glaub', Du bist hier das Problemkind (S03E08)
další epizody (10)
2014 Der Lehrer (TV seriál)
Oh Gott, es ist eine Liebesgeschichte (S02E08)
Sie reden auch erst und denken dann, oder? (S02E07)
Kann ich hier mobben? (S02E06)
další epizody (5)
Die Bergretter (TV seriál)
Tödliche Abgründe (S05E01)
2013 IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Elektroschocker, Pfefferspray und ein SEK vor der Tür (S02E03)
Wird das jetzt ein Date? (S02E02)
Ich hab' ja gesagt, ich bin Lehrer (S02E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Venkovan (S17E11)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Auto budoucnosti (S15E06)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky