foto

Michael Baral

  • nar. 1981
    Pforzheim, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
2016 Hologram pro krále
2014 A Quintet
Die Fahnderin (TV film)
Stilles Erbe
2013 Der Tunnelraub von Berlin (TV film)
Großer Mann ganz klein! (TV film)
2011 Dítě džungle
Neznámý
Srdce mužů... a jedna opravdová láska
2010 Neporazitelný: Vykoupení
2009 Tatort - Tödlicher Einsatz (TV film)
2007 Mr_Right_22
2001 Das Spiel

TV seriály

2017 SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Viktorie (TV seriál)
Pokoj a radost (S02E09)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wunschkind (S16E01)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Odplata (S08E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Osamělé rozhodnutí (S18E07)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt o Valpuržině noci (S03E06)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2019 Nazi Megastructures: America's War (TV seriál)
2003 Das Problem ist meine Frau
2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace