foto

Ludwig Blochberger

  • nar. 3.12.1982 (37 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Gschicht über d'Lieb
2017 Kommissar Dupin – Bretonische Flut (TV film)
Kommissar Dupin – Bretonischer Stolz (TV film)
2016 Život v utajení (TV film)
2015 Kommissar Dupin - Bretonisches Gold (TV film)
2014 Jmenoval se František (TV film)
Kinder des Bundestags (studentský film)
Kommissar Dupin - Bretonische Brandung (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Verhältnisse (TV film)
2013 Abbitte eines Mörders
Bloch - Die Lavendelkönigin (TV film)
Helmut Schmidt - Lebensfragen (TV film)
Mein Kampf mit Hitler (TV film)
Válečná generace (TV film)
2012 Lena Fauch und die Tochter des Amokläufers (TV film)
Spreewaldkrimi - Eine tödliche Legende (TV film)
Tatort - Alter Ego (TV film)
2011 Tango (studentský film)
Winterawakening
2010 Bis nichts mehr bleibt (TV film)
2009 21:37
Der Raketenmann Wernher von Braun (TV film)
Effi Briestová
Ein geheimnisvoller Sommer (TV film)
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Atelier (TV film)
2008 Anarchistova žena
Předčítač
2007 Die Todesautomatik (TV film)
2006 Místo činu - Zatmění slunce (TV film)
Poslední vlak
Životy těch druhých
2005 Der Vater meiner Schwester (TV film)
Tatort - Im Alleingang (TV film)
Tatort - Leerstand (TV film)
2004 Die Versuchung (TV film)
Konferenz, Die (TV film)
Letní bouře
2003 Hlasy minulosti (TV film)
Tage des Sturms (TV film)
2002 Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
1998 Wie eine schwarze Möwe (TV film)

TV seriály

2017 München Mord (TV seriál)
Auf der Straße, nachts, allein (E06)
Soko Vídeň (TV seriál)
Himmel voller Sterne (S12E15)
2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüvers Geheimnis (E03)
2014 Vraždy u jezera (TV seriál)
Keltská kletba (E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
Über sieben Brücken (S11E24)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Eine Frage der Ehre (S05E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Monster (2) (S12E11)
Das Monster (1) (S12E10)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
Nord Nord Mord (E01)
Deník doktorky (TV seriál)
A jéje! Expřítel a alkohol zadělají na pěkný hlavobol (S03E05)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
Die Schöne vom Beckenrand (E41)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Ledová smrt (S03E02)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Mordgesellen (S03E08)
Kobra 11 (TV seriál)
Státní návladní (S11E05)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Seitenwechsel (S04E05)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
Der Staatsanwalt (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Japaner (S05E23)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Letzte Schlacht (TV film)
2001 Mannovi - román století (TV film)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1998 ARD-Buffet (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)