foto

Pasquale Aleardi

  • nar. 1.6.1971 (48 let)
    Curych, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kommissar Dupin - Bretonische Geheimnisse (TV film)
2018 Kommissar Dupin - Bretonisches Leuchten (TV film)
2017 Für Emma und ewig (TV film)
Kommissar Dupin – Bretonische Flut (TV film)
Kommissar Dupin – Bretonischer Stolz (TV film)
2016 Gotthard (TV film)
Resident Evil: Poslední kapitola - a.z.
2015 Die Kleinen und die Bösen
Fünf Freunde 4
Kommissar Dupin - Bretonisches Gold (TV film)
2014 Kommissar Dupin - Bretonische Brandung (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Verhältnisse (TV film)
Med v hlavě
2013 Berlínská mise
Královské intriky (TV film)
Robin Hood a já (TV film)
Stupeň šest (TV film)
Tatort - Die Wahrheit stirbt zuerst (TV film)
Táta na zkoušku (TV film)
Wer liebt, lässt los (TV film)
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Kalif Storch (TV film)
Im Brautkleid meiner Schwester (TV film)
München 72 - Das Attentat (TV film)
Nur eine Nacht (TV film)
Resident Evil: Odveta - a.z.
Schleuderprogramm (TV film)
2011 Léto v Paříži (TV film)
Osudová léta (TV film)
Srdce mužů... a jedna opravdová láska
What a Man
2010 Masserberg (TV film)
Taxiphone: El Mektoub
Ve Spessartu opět straší! (TV film)
2009 Dutschke (TV film)
Sopka (TV film)
2008 Fast track: no limits
Náhodné setkání (TV film)
Popelkou na jednu noc (TV film)
Willkommen im Westerwald (TV film)
2007 Manatu: Zachrání tě jen pravda (TV film)
Nezvěstný milenec (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod eines Fahnders (TV film)
Sladké pokušení (TV film)
Sperling und die kalte Angst (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 Kde je Fred?
Schöner Leben
2005 Die Bullenbraut (TV film)
Wo bleibst du, Baby? (TV film)
2004 Baal
Mami, kdy už budeš dospělá? (TV film)
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
Süssigkeiten (TV film)
2003 Natalie - Babystrich Ostblock (TV film)
Navždy ztracena (TV film)
2002 Nachts im Park
Weihnachtsmann gesucht (TV film)
2001 Die Salsaprinzessin (TV film)
Vorspiel mit Nachspiel (TV film)
2000 Ich beiß zurück (TV film)
1994 Die Knickerbocker-Bande: Das sprechende Grab

TV seriály

2017 Das Pubertier (TV seriál)
Das Pubertierchen (E06)
Das Pubertier geht fremd (E05)
Das Pubertier als verkanntes Genie (E04)
další epizody (6)
2007 Verrückt nach Clara (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace