foto

Hee-ae Kim

  • nar. 23.5.1967 (53 let)
    Čedžu, ostrovní provincie Čedžu, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Měsíční svit zimy
2018 Heoseutori
2017 Sarajin bam
2015 Sseshibong
2014 Wooahan geojitmal
1993 101byeonjae propose

TV seriály

2020 Bubueui segye (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Choehoorobooteo doobeonjjae sarang (TV seriál)
2015 Miseseukab (TV seriál)
2014 Milhwe (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2012 Anaeui jagyeog (TV seriál)
2011 Midas (TV seriál)
2007 Nae namjaui yeoja (TV seriál)
2006 Noonkkot (TV seriál)
2004 Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
2003 Ahnae (TV seriál)
Wanjeonhan sarang (TV seriál)
1995 Saranggwa gyeolhon (TV seriál)
1994 Kkareyiseuki (TV seriál)
1993 Pokpungui gyejeol (TV seriál)
1992 Ahdeulgwa ttal (TV seriál)
1990 Daewongun (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ggotboda nuna (TV pořad)
Na honja sanda (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky