foto

Doug Rand

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 3:15 am
2017 Cold Ground
2016 I, Philip
2009 Tajemství tety Eleanory
2006 Arthur a Minimojové
2002 Kurýr
1993 Combination Platter

TV seriály

2018 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Isabelle (S03E04)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Le Marais (E06)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Tajemství dětí (S13E03)
2003 Funky Cops (TV seriál)
Mickey jackpot (S02E13)
La Marque du phoque (S02E12)
La Créature de la baie (S02E11)
další epizody (13)
2002 Napoleon (TV seriál)
1812–1821 (E04)
1807–1812 (E03)
1800–1807 (E02)
další epizody (4)
2001 Funky Cops (TV seriál)
Drôles de drames - 2e partie (S01E26)
Drôles de drames - 1re partie (S01E25)
Zéro de conduite (S01E24)
další epizody (26)

Dokumentární

2015 Apokalypsa Stalin (TV seriál) - vyp.
Pán světa (E03) - vyp.
Rudý (E02) - vyp.
Zrození démona (E01) - vyp.
Hitlerova válka o ropu (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky