foto

Penny Balfour

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Intimní past
2010 Arthur a souboj dvou světů
2009 Arthur a Maltazardova pomsta
Caleb's Door
2008 Každý má svůj sen
2006 Arthur a Minimojové
Boyfriend
2002 Prach a popel
2001 Ulice New Yorku
2000 Drop Back Ten
1999 Bezva polda

TV seriály

2016 Rozvod (TV seriál)
Gustav (S01E05)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sdílené dítě (S15E19)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Horká vlna (S01E04)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S05E12)
Day 5: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S05E11)
Day 5: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S05E09)
další epizody (4)
2005 Slepá justice (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Spořádaný doktor (S01E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hubris (S11E09)
2000 Ed (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Flight (S09E04)
1993 Policie New York (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace