foto

David Výborný

  • nar. 22.1.1975 (43 let)
    Jihlava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2007
2006 Stříbro proti všem (TV film)
Turínský svátek s pohádkovou tečkou (TV film)
2005 Návrat mistrů
Sport 2005 (TV film) - a.z.
2001 Mistři okamžiku (TV film)
Zlatý hattrick
1997 Nejcennější bronz (TV film)
1996 Cesta za titulem: MS Vídeň 1996 (TV film)

TV pořady

2010 TOP STAR (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace