Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument o vítězství českého národního týmu na MS v ledním hokeji 2001. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

higuain 

všechny recenze uživatele

V hodnocení dokumentů tohoto ražení se kvalita zpracování odráží jen minimálně, prim hrají vlastní zážitky, které dokument připomíná. A bohužel, jsem ročník 93 a hokej (ale i fotbal a sport obecně) jsem začal pořádně sledovat až v roce 2002, tzn. když nejslavnější roky českého hokeje začaly odeznívat - jsem smolař no. Tudíž si při sledování Mistrů okamžiku nemůžu zavzpomínat na husí kůži při gólu Davida Moravce nebo na to, jak nájezdové drama se Švédskem drásalo nervy, zkrátka pro mě to byla vždy historie a nikdy přítomnost. Nicméně možná právě o to cennější je tento dokument, který mě provede událostmi celého turnaje, když jsem je nemohl zažít na vlastní kůži v roce 2001. ()

Reklama

boul 

všechny recenze uživatele

Nádhera, další z řady dokumentů o české nádheře aneb českému hokeji!!! Dokument o 7 zápasech, kde jsme prohrávali a nakonec jsme vydřeli výhru a získali zlatý hattrick na mistroství světa, kde to zvládla jen Kanada, Rusko a Česká Republika. Jak řekl na konci Hnilda a Reichel, máme největší srdce a tím vyhráváme největší světoví turnaje :-) ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit Výsledek,nebo hokej jaký to tenkrát podle záznamů byl,tak by asi ty hvězdičky nestačili.Ale zde jsme na čsfd a hodnotí se film a o tom se bohužel nedá říci,že je úplně dokonalý.Mně osobně tam chyběli více ty rozhovory s hráči,což tomu vždycky neskutečně moc dodá.Tohle je spíše jen takové příjemné ohlédnutí za úspěšným turnajem.Nikoli ale nějaký mimořádný zážitek :) PS: To s těmi góly hned po sobě pěkně zajímavé:D PSS: Doporučuji všem hokejovým fandům i těm co to nezažili tohle shlédnout :) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

I po tolika letech člověku stále mrazí z oněch slavných záběrů. Záběrů z doby, kdy byl český hokej na vrcholu a měl absolutní nadvládu nad zbytkem hokejového světa. Jen při pohledu na jména, která nás tehdy reprezentovala, se tají dech a při kultovních výrocích Roberta Záruby automaticky vyskakuje husí kůže po celém těle. "Vítej zlatý hattricku!" ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama