foto

Karin Gregorek

  • nar. 26.9.1941 (77 let)
    Wendorf, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Um Himmels Willen - Das Wunder von Fatima (TV film)
2012 Um Himmels Willen - Mission unmöglich (TV film)
2010 Um Himmels Willen - Weihnachten unter Palmen (TV film)
2008 Um Himmels Willen - Weihnachten in Kaltenthal (TV film)
2007 Krauses Fest (TV film)
2006 Místo činu - Psáno krví (TV film)
Otec Braun – Tři rakve a jedno dítě (TV film)
2005 Rok do svatby (TV film)
Větroplach na zulíbání (TV film)
2004 Hunger auf Leben (TV film)
Okouzlující lhářka (TV film)
2003 Big Ben - Berlínský vzduch (TV film)
2002 Místo činu: Berlín - Jubilejní výprodej (TV film)
2001 Ich schenk dir meinen Mann 2 (TV film)
2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
1999 Bis zum Horizont und weiter
Die Mörderin (TV film)
Grüne Wüste
1998 23
1997 Raus aus der Haut (TV film)
1996 Katze von Kensington, Die (TV film)
Unmögliche Hochzeit, Eine (TV film)
1994 Nicht nur der Liebe wegen (TV film)
Um jeden Preis (TV film)
1993 Mord danach, Ein (TV film)
Wildnis, Die (TV film)
1992 Jana und Jan
1991 Das Mädchen aus dem Fahrstuhl
Die kriegerischen Abenteuer eines Friedfertigen (TV film)
Jugend ohne Gott (TV film)
Linda
1990 Der Staatsanwalt hat das Wort - Robert und seine Schwestern (TV film)
Der Streit um des Esels Schatten
Der zerbrochne Krug (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
Wie ein Vogel im Schwarm (TV film)
1989 Beteiligten, Die
Immensee (TV film)
Zakázaná láska
1988 Gabriel komm zurück (TV film)
Jedni druhých břemena neste
Polizeiruf 110 - Amoklauf (TV film)
1987 Sansibar oder Der letzte Grund (TV film)
1986 Pelle der Eroberer (TV film)
1985 Es steht der Wald so schweigend (TV film)
Ete und Ali
1984 Pobojowisko
1982 Dein unbekannter Bruder
1981 Velké dobrodružství Kašpara Schmecka (TV film)
1980 Snoubenka
1979 Addio, piccola mia
Blesky nad Mexikem
Die Birke da oben (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Illusion (TV film)
1978 Brandstellen
Jeden musí dělat mrtvou
1977 Ota mění svět
Útěk
1976 Die Entführung (TV film)
Entführung, Die (TV film)
Mann gegen Mann
Polizeiruf 110 - Vorurteil? (TV film)
1975 Der arme Reiche, Hubert B. (TV film)
Eine Pyramide für mich
Ikarus
Případ beze svědků (TV film)
1974 Die Katzen meiner Brüder (TV film)
Johannes Kepler
Leben mit Uwe
Maria (TV film)
Proč se nemohu chovat slušně ?
1973 Wann kommt Ehrlicher? (TV film)
1972 Gemischtes Doppel (TV film)
Leichensache Zernik
1971 Mein lieber Robinson
1970 Der Staatsanwalt hat das Wort - Außenseiter (TV film)
Doktor Sommer
1969 Čas žít
1963 Christine

TV seriály

2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
Mama ist unmöglich (TV seriál)
1995 Mordslust (TV seriál)
Zappek (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Vorsicht! Falke! (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Verflucht und geliebt (TV seriál)
1979 Die Lange Straße (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace