foto

Cindy Ambuehl

  • nar. 31.1.1965 (55 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Outlaw
1997 Vetřelec 007
1996 Temný druh
1995 Fast Company (TV film)
Likvidátor
1994 Phantasm III: Lord of the Dead
1993 Někdo to rád studené
1990 Sjezd abiturientů (TV film)

TV seriály

2006 Odložené případy (TV seriál)
Osamělá srdce (S04E09)
2003 JAG (TV seriál)
Morální normy chování (S08E13)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Polibek múzy (S04E09)
JAG (TV seriál)
Nejasná zpráva (S07E05)
Nový muž (S07E02)
Trosečník, část 2. (S07E01)
další epizody (11)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Je mi třicet (S03E18)
JAG (TV seriál)
Rodinná tajemství (S06E09)
Havárie (S06E04)
Floridský průliv (S06E03)
další epizody (12)
1999 Akce (TV seriál)
1998 Secret Diary of Desmond Pfeiffer, The (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Tajná ctitelka (S06E06)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Burning (S09E16)
1997 Head Over Heels (TV seriál)
1995 Odpadlík (TV seriál)
Policistou na den (S03E14)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Blues větrného města (S02E10)
Králík a liška (S02E06)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky