Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právě když už si Mike s Reggiem mysleli, že se jim podařilo Dlouhána definitivně zlikvidovat, Dlouhán zaútočil znovu, zabil Liz a unesl Mikea. Reggie vedený duchem Jodyho, uvězněným v jedné z vražedných Dlouhánových koulí, se vydává na záchrannou akci a na své cestě do "největšího mauzolea ve státech" potkává nečekané spojence. Třetí díl díl kultovní série nízkorozpočtových surrealistických hororů nezávislého režiséra Dona Coscarelliho. (choze)

(více)

Recenze (51)

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

V prvních třech minutách sledujeme události předcházejících dvou příběhů. CITÁT - Nic není tak, jak to vypadá.......... Dále pak následuje poslední událost příběhu druhého a od této se pak začne odehrávat tento třetí díl. Do akce se opět dostane čtyřhlavňová Reggiho brokovnice. Tento příběh se odehrává deset let po prvním setkání Mikeho z Dlouhánem - The Tall man ( Augus Scrimm ). Už je to nuda, stále to samé. Triková stránka filmu je špatná a děj postrádá i to malé napětí předešlého děje. Mě už to připadá trapné. Musel jsem se prostě smát, tý nedokonalosti. Film ztrácí na kvalitě, které ani moc neměl. A proto že se začnou objevovat sexy herečky, je jasné, kam to asi míří. Zde je těch koček hned několik. CITÁT - Kurva.......... ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Mysleli sme, že je poňom." Tretie pokračovanie slávnej série Phantasm, ide v rovnakom štýle ako dvojka, iba o trochu slabšia ale stále bombastická. A vrátil sa aj Mike (A. Michael Baldwin), ten nebojácny chlapec, ktorý sa vždy postavil proti svôjmu najväčšiemu nepriatelovi Dlháňovi. Reggie (Reggie Bannister), bývalý zmrzlinár, ktorý sa stal vojakom a po smrti Jodyho chráni Mikea. Jody (Bill Thornbury), vrátil sa, ale v podobe guli. Tim (Kevin Connors), malý chlapec ktorý dobre narába zo zbraňou a Rocky (Cindy Ambuehl), černoška ktorá dobre ovláda nundžaky. A nesmiem zabudnúť na Dlháňa (Angus Scrimm), v každom dieli stárne, škoda ale je to diabolský chlapík, ktorý sa nikdy nevzdá a poraziť ho je nemožné 80 percent. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Díl co má největší grády. Akce je tu na poměry téhle série spousty a je vtipná a dobrá. Reggie Bannister se vyvinul v masérskýho komickýho mazáka ála Bruce Campbell, a ta jeho čtyřhlavňová brokovnice taky dostala víc prostoru. Angus Scrimm tu je taky víc než předtim, prostě paráda. Líbily se mi i nové postavy. Malej kluk Tim, kterej předvádí gore verzi Sám Doma, a pak ninja černoška, která ukáže kozy. Po nudné dvojce ultimátní upgrade. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Štandardné pokračovanie, ktoré síce mierne posúva mytológiu (background gulí a wtf slabina Tall Mana v podobe chladu), ale inak nepridáva nič skutočne nové, len variuje trademarky predošlých dielov. Najväčšou devízou je skvelá atmosféra, ešte stále dýchajúca osemdesiatymi rokmi, aj keď bol film nakrútený v roku 1994. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Nejubožejší část průměrné série se tváří jakoby vznikla v osmdesátých letech a již plně rezignuje na cokoliv, co by se i při dobré vůli, mohlo podobat horroru. Pokusy o komediálnost ztroskotávají na nijakém scénáři. Ten nezachrání ani silně humorně pospojované karikatury. Zmrzlinář ničící démony, malý klučina jakoby vypadnuvší ze série Sám doma a militantní černoška, zřejmě lesbička, která si do filmu odskočila pohrát s východními zbraněmi. Coscarelli se sice snaží poslepovat chatrný děj několika naoko smysluplným spojitostmi, ale celkově snímku chybí tempo, dobrý střih a nějaký ten nápad. Dvě hvězdy jen z úcty k předchozím představením. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (9)

  • Aby se ušetřily náklady, soundtrack je v podstatě znovu použitá hudba z druhého dílu, která obsahuje jen pár minut nově složených skladeb. (BoredSeal)
  • Scény odohrávajúce sa vo vnútri boli natočené v skutočnom mauzóleu "Angeles Abby Mausoleum" v mestečku Compton, Kalifornia. (beso74)
  • Úvodná scéna filmu odohrávajúca sa v lese bola natáčaná počas abnormálne chladného dňa. (beso74)

Reklama

Reklama